Snelle levering en goede prijzen

Niets op aan te merken

Use Tops WTW for all your filter needs but try to order in bulk due to high delivery cost

I have used Tops WTW few times now and their product range is comprehensive Only reason I give it a 4 is for slightly high delivery charge.

Makkelijke website, goede zoekfunctie en snelle duidelijke communicatie.

goede service

Het product is goed, de levering op tijd, goede service

Het pakketje is 1 dag na de bestelling bezorgt

Een vriendelijke pakket bezorger. De Tops WTW- filters waren duidelijk te vinden op de site en passen goed in de WTW installatie. Het nr van de filters staat beschreven op de bon. Erg handig voor de volgende bestelling.

Top, snel geleverd

Top(s)!

Vlotte en snelle levering

In een paar klikken besteld....en geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Zoals de vorige keer weer snel en gemakkelijk kunnen bestellen.

Aanrader!

Zoals het hoort; zoeken en bestellen was eenvoudig, de prijs is zeer voordelig, de levering was snel en het product is gewoon goed.

Tevreden met geleverde filters.

Snelle levering en filters gemakkelijk te vervangen (ook dankzij tutorial op YouTube).

Makkelijk. handig . snelle levering

Makkelijk handig snelle levering

Niets op aan te merken

Redelijk snelle verzending. Geen bijzonderheden dus tevreden.

UITSTEKEND

Er is niet zoveel over te zeggen.Ik had een tweeta; filders besteld t.w.F7 en G4/ Die zijn p.o. geleverd en ik heb ze er ingezet. Nu maar afwachten of deze beter zijn dan de * gewone * filters

Fijn dat jullie de klant helpt herinneren om de filters te vervangen.

Tijdige en correcte levering

prima service

goed om eraan herinnert te worden dat de filters moeten worden vervangen. Eenvoudige bestelprocedure en snelle levering. Prima.

Prima levering aan huis conform afspraak

Na attendering per e-mail besteld en conform afspraak geleverd.

Top, en snel

Snel geleverd en de juiste types

Optijd geleverd, nauwkeurig je filter kiezen per apparaat

Duidelijk, klantvriendelijk, snel geleverd en goed geprijsd!

Heldere site en duidelijke selectie van het apparaat. Goede staffelkorting. Snel en keurig geleverd. Voorzien van handige sticker t.b.v. bijhouden vervangingsdata.

Vooral de medewerking van de dames was top, vooral omdat mijn vraag over andere afmetingen ging. Nogmaals mijn dank!

Fijne filters, kan weer gewisseld worden

top! geen problemen met bestellen, levering tip top

top !! geen enkel probleem

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.