No nonsense website die goed werkt

Snel het juiste type WTW filter gevonden, met heldere uitleg over de verschillende soorten luchtfilters. Moet de filters nog vervangen, dus daarover heb ik (nog) geen oordeel. Wel heb ik het TOPS F7-filter al even vergeleken met een origineel Brink F7-filter. Mij valt op dat het Brink filter lamellen heeft van 21mm breed, en het TOPS filter 18mm. Het TOPS filter is dus wat dunner. Heb ook even de lamellen geteld: Brink heeft 80 lamellen en TOPS 75. Theoretisch is het filteroppervlak van het Brink filter dus groter, en dat zou minder drukverlies betekenen. Ik ga de filters binnenkort vervangen, en dan weet ik meer.

Goed en snel

Mijn ervaring is goed en betrouwbaar.

super

correcte levering en supersnel

Zeer snelle levering van de filters

In de ochtend de filters besteld en de volgende ochtend al in huis. Handig is dat je korting krijgt als je 2 stuks of meer besteld.

Goed geholpen en keurig op tijd geleverd

Excellent

Product easy to find on the website; very quick delivery; good prices

Goede en snelle levering

Mijn bestelling was snel geleverd

Top bedrijf, zeer serieus, ben snel geholpen toen het bleek dat ik de verkeerde spullen had besteld. Kreeg meteen een post retour bon om de goederen gratis te opsturen. Ben zeer tevreden met hen.

Prima en snel.

Snel geleverd ook in Corona tijd.

Snelle levering en goed eprijs

Goede prijs (extra hoeveelheidskorting) en een snelle levering. Alles top in orde.

Goede ervaring.

Snelle levering. Goed verpakt. Goed product.

Snelle en betrouwbare levering

Snelle verzending. Website is toegankelijk en de ontvangen filters doen wat ze moeten doen. Ik bestel graag bij deze webshop.

Goede service en klantvriendelijk

Helpen goed bij het zoeken naar het juiste product en maken retourneren gemakkelijk.

Het was allemaal perfect geregeld.

De aangegeven tijd dat het pakket bezorgd zou worden klopte precies.

Altijd prima in orde

Goeie producten voor een prima prijs

Filters filters filters

Snel geleverd.

Makkelijk

Snel en makkelijk te bestellen Snelle levering en scherpe prijzen

Supersnel.

Snel, betrouwbaar en goedkoop.

Netjes en snel geleverd

Fijn dat je een herinnering krijgt via de mail, en snelle en nette levering

Helemaal prima wel 1 tip en dat is maak gebruik van andere verzender.

Helemaal prima wel 1 tip en dat is maak gebruik van andere verzender. De verzender die jullie gebruiken hebben bij mij in de buurt onhandige ophaal punten.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk personeel, afspraken worden nagekomen en indien retourneren nodig is, dan kan dit makkelijk zonder gedoe.

Snelle levering!

Snel mijn nieuwe filters binnen! Ideaal. Je wordt altijd netjes op de hoogte gebracht van aanbiedingen.

Vlotte bestelling. Juiste en snelle levering

X

Perfecte Service

Keurig een herinnering ontvangen dat het tijd is voor de wissel van de filters. Binnen 4 dagen na bestelling alles correct geleverd.

Er was een correcte bezorging bij de buren, omdat ik niet thuis was.

Ik heb de bestelling opgehaald met het kaartje wat de meneer in mijn brievenbus had gedaan. De bestelling klopte.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.