Snelle levering, topservice, topproducten

Producten kwamen beschadigd aan, na melding via chat dag erna reeds nieuwe producten mogen ontvangen!

Gebruiksvriendelijk

Elk half jaar ontvang ik een mailtje, dat de filters aan vervanging toe zijn. Met (bijna) 1 druk op de knop bestel ik ze en heb ik ze binnen 2 dagen in huis.

Prima bestelling en levering.

Prima bestelling en levering.

Snelle bezorging

Efficiënt en eenvoudig besteld en snel ontvangen

Prima, goed bestelproces en aflevering ook in order

Kwaliteit voor een goede prijs

Ik bestel al enkele jaren F7 filters voor de gehele straat. Grote aantallen met een mooie korting. Zowel buren als ik zijn erg tevreden.

Zeer goede service en vlotte levering!

alles ok

Pakket gedeukt ontvangen

Filters op tijd ontvangen maar een enkele filter iets wat gedeukt. Gelukkig nog wel bruikbaar en niet kapot.

Super goed geregeld snelle service

Correcte artikelen snele service

Duidelijkheid van wanneer het artikel wordt bezorgd. Het artikel is goed verpakt.

Heel snel serverce en makkelijk om te bestellen

Alvast bedankt voor snel serverce

Makkelijk en snel

Eenvoudig

Snelle accurate levering

Conform verwachting

Filters besteld

Snel in huis en prima verpakt

meer dan ok

goede prijs/kwaliteit en prima levering

Zeer tevreden.

Zeer toegankelijke website en uitgebreid assortiment. Goede kwaliteit tegen prima prijs. Heel tevreden over snelle levering. Een aanrader voor als je opzoek bent naar een filter voor je lucht installatie.

Conform wat verwacht mag worden

Snel en betaalbaar

Niks mis mee.

Goede en snelle levering. Helemaal goed.

Correcte aflevering van de opdracht

Tops

Goede zoekfunctie om het juiste filter te bemachtigen. Tevens goede bezorging binnen de gestelde termijn.

Ik ben prima geholpen

Via e-mails heeft u mij op de hoogte gehouden wanneer ik de bestelling kon verwachten.

goede service

Snel bezorgt

Prima geregeld

Duidelijke webshop en netjes afgeleverd op het tijdstip wat aangeven was.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.