Weet ik nog niet

Ik vervang de filters pas wanneer het oranje lampje brandt

Snel en nauwkeurig

Prijs kwaliteit is goed

10/10

Goeie advies via chat snelle levering, top!

Good product

The item quality is good and delivered timely.

Heel vriendelijk

Ik heb de maat door gegeven en kreeg een code. Dat klopte maar toch te grote filters gekregen die ik dus kleiner heb gemaakt. 5 cm te lang. Gelukkig niet te kort.

Makkelijk en snel

Tops heeft een overzichtelijke site waar je gemakkelijk de juiste filters kunt bestellen. De filters worden ook snel geleverd. Helemaal Top, Tops doet zijn naam eer aan.

bestelling en levering prima verlopen

Super makkelijk en goed kwaliteit

Dank aan de reminder voor vervangen van het filter. voorheen zat die er 15 jaar in... ipv jaarlijks vervnagen

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Volgens aangegeven tijd geleverd. Netjes verpakt met handige sticker voor het noteren van vervangdatum. Slim bedacht. Hele straat maakt gebruikt van zelfde WTW filter. Zet het in de groepsapp. Top.

Snel en correct

Bestelde artikel werd snel en correct geleverd ondanks de Kerst- en corona drukte.

Prima prijs kwaliteit.

Degelijk materiaal voor een betaalbare prijs. Tevens groot assortiment.

Correcte levering, goed product

De herinneringsmail wordt ook gewaardeerd

Topkwaliteit

Wat zo fijn is, dat ze je vorige bestellingen bijhouden

Gewoon goed.

Alles gegaan zoals het hoort.

Goed en snel geregeld

Heldere website. Duidelijke service. Snel bezorgd

Je bestelt en het komt de volgende dag, goede service

Je bestelt en het komt de volgende dag, goede service

goede filters

probleemloos

zonder problemen en volgens gemaakte leveringstijden.

Prima, snel goed en goedkoop

Prima, snel goed en goedkoop

Snel en goed product.

in 2018 voor het eerst besteld, nu 2 jaar later een herbestelling gedaan, snel en gemakkelijk.

Prima, snel geleverd.

Snelle levering, alles in orde

Tevreden

adequate service

via chat functie advies gevraagd. verliep zeer soepel. kreeg antwoord op vragen. daarna produkt besteld. tip: lever montageblad of wijze van insteken filters erbij. verder zeer tevreden over werking filters

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.