Snel en klantvriendelijk

Ik nam contact op met de klantendienst omdat ik een vraag had over een filter. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg een deskundig antwoord. Snelle levering na bestelling. Super!

Top service en snelle levering.

Fijn om ieder jaar een herinnering te krijgen om mijn filters weer te vervangen.

Snelle levering en afhandeling.

Prijs kwaliteit is in orde.

Goed en snel

Goede filters voor een redelijke prijs, Na bestelling de volgende dag in huis.

Aan mijn verwachtingen voldaan!! prima verzorgt

Good again

Second order. I received what I ordered within the estimated delivery date. Nothing to complain. Not 5 starts because receiving what I ordered within the estimated delivery date is what I expect from all online shops.

zeer snelle levering

Makkelijk bestellen, duidelijke uitleg over de verschillende filtervarianten en super snel geleverd (in deze hectische tijden van Covid-19 en extreme drukte bij vervoerders)

Keurig en vlot geleverd

Snel geleverd, tegen scherpe prijs

Goede en duidelijke website,heldere procedure en snel geleverd.

Zeer netjes geholpen en volgende dag al geleverd

Netjes verpakt en snel geleverd

Ik vind de prijs voor dit soot fliters wel hoog. Filters zijn snel geleverd en goed verpakt.

Ben reeds klanr

Nog niet uitgepakr , is om mijn voorraad aan te vullen

prima volgens afspraak op tijd geleverd.

idem

Excellent seller

Ordered one day, shipped the very next day.

Prima service! Mooi op tijd!

Snel en efficiënt

Bestelling supersnel ontvangen. Elk bericht dat gestuurd van DPD klopte en zelfs tijdig geleverd tijdens deze drukke eindejaarsperiode. Top service.

Tops is top in klantvriendelijkheid, kwaliteit en prijs

Zeer vriendelijke klantendienst. Reageert zeer snel en vriendelijk op vragen ondanks drukke kerstperiode. Ook de levering via DPD was top: de volgende werkdag was de levering al vanuit Nederland in België aangekomen. Echt TOP(S) !

Heel positief veel service

Zie boven

Ik had per ongeluk niet de correcte filters besteld. Er werd meteen gereageerd zodat ik het pakket kon retourneren. Ik wacht nu op de nieuwe filters.

super

super, de gevraagde bestelling juist en op tijd geleverd

Correct

Na vervanging is de geur in de ruimte verbeterd.

Prettige ervaring zeker dat het zo snel geleverd kan worden

Wat ik hoopte werd waar. Produkt snel en op tijd geleverd

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.