Mijn ervaringen goed.

Ik bestel mijn filters al jaren bij Tops filters. Ik ben nog nooit teleurgesteld, de levering is altijd snel en correct.

Goed advies en een perfecte levering

Na advies te hebben ingewonnen over een filter voor een WTW een bestelling geplaatst die bijzonder snel en accuraat werd bezorgd.

Snelle levering prima prijs

✔️

✔️

Snel geleverd TOP.

Goedkoop snel geleverd en een makkelijke site.

bijna perfect

Alles is goed verzorgd, behalve de prijs. Ik neem aan dat de filters niet met de hand gemaakt worden, maar machinaal. Dan vinden wij de prijs aan de hoge kant.

Tevreden

Snelle levering. Goed verpakt. Makkelijk om te bestellen.

Goede service, snelle levering, kortom TOP

Prima filters en snelle levering. Kortom een aanrader.

Tijdige levering zonder problemen.

De levering gebeurde op tijd en de filters zaten mooi verpakt. Goede service!

alles goed verlopen

Originele filters. Steeds snel geleverd.

Goede filters snel geleverd.

Mooi op tijd geleverd

Correct en onbeschadigd geleverd

Excellent website, simple to use

As a UK resident with what is considered to be an unusual and older warm air heating system obtaining spares is essential. This is the second time I’ve ordered filters and it’s very straightforward. The package arrived within 3 working days which is outstanding. I also appreciate the emails advising me to change or order more filters.

perfect

perfecte snelle levering

snelle en goede bestelling. Levering niet helemaal adequaat

Goede ervaring met TOPS. Levering was niet correct. Op de dag van gemelde levering is bezorger niet opkomen dagen maar liet wel weten dat hij niet kon afleveren. Dit terwijl ik op hem wachtte. Na klacht volgende ochtend goed afgeleverd

Na klacht snel opgelost

Nadat ik het filter heb vervangen verspreidde er een sterke kunststof lucht. Na onderzoek bleek dit éen van de filters te zijn die ik heb vervangen. Na contact is er snel een oplossing gekomen en zijn er nieuwe filters gestuurd

Zeer goede service!

Na een mail over een probleem met de levering werd ik direct gebeld met een goede oplossing. Ben zeer tevreden en raadt dit bedrijf iedereen aan!

In een woord, super!

Bestellen gaat zeer eenvoudig en levering is supersnel!

Volgens afspraak

Goede levering

Sommige buren kozen ervoor om de filters te reinigen. Nu ziet iedereen in dat vervangen het beste is, zeker met de filters van tops voor deze prijs. Bestelgemak, levertijd en prijs top.

Mijn eerste ervaring met Tops was toppie. Wij hadden dit eerder moeten. Bedankt voor de vlotte afhandeling. Met vriendelijke groet,

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.