Tevreden

perfecte en vlotte levering

Snelle en correcte levering. Of de filters goed zijn, zal blijken. Ik heb ze vandaag geplaatst.

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

makkelijk en snel

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en snelle levering

top materiaal

Beste, De levering was na 2 werk dagen en het product was 100% ok. Eveneens was de feedback zeer goed. Een gelukkige klant dus.

Correcte prijs, vlotte levering en heldere communicatie: aanrader

Correcte prijs, vlotte levering en heldere communicatie: aanrader

perfect

perfecte levering van het gevraagde product en deze zijn goed van kwaliteit

Goede filters en snelle levertijd

Nette firma

Zeer tevreden! Snelle bezorging!

De filters worden snel en netjes verpakt geleverd

Snelle levering.

Prettig is dat je automatisch aan de vervanging van het filter wordt herinnerd; is goede service. Na bestelling wordt snel geleverd.

past en is weer schone vervanging

prima vervanging vuile filter

Gemakkelijk besteld!

Via de site gemakkelijk filters besteld. Volgende dag aan huis gratis geleverd. Beter kan niet.

Enige minpunt is prijs voor levering met postpakket.

Mooi op tijd afgeleverd

Voorlopig kan ik weer vooruit met de bestelde filters. Ik vond het alleen jammer dat ze niet gevouwen waren, de maat van de pakjes vond ik eerder handzamer. Nu zijn het van die lange lappen.

Snelle levering!

Filters zijn compleet en makkelijk te monteren!

Prima website en service

Heel fijne website. Meerdere keren bestelling geplaatst aan de hand van herinnering mail!! Gewoon top service

Snelle en duidelijke service

Makkelijk bestellen en duidelijk over het vervolgtraject.

Snelle levering goede kwaliteit zoals beschreven

Duidelijke beschrijving Snelle levering Goede kwaliteit Super

Snelle levering!

Snelle levering en duidelijke website.

Simpelweg bestelling herhalen en klaar

Bestellen eenvoudig en trefzeker En originele filters = 100% goed

Prima service en kwaliteit!

Na bestelling gelijk actie daar hou ik van. De kwaliteit van de filters zijn zeer goed.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.