Goede site snelle levering top!

Helemaal topservice

Zo fijn dat jullie even belden voordat het bezorgd wer..Top!

Heb nog niks ontvangen

Er staat 3 dagen, maar na 4 dagen nog niks vernomen.

Prima service!

Goeie service. Betonnen vogeldrinkschaal bleek gebroken te zijn. Werd vriendelijk te woord gestaan en na 2 dagen werd er een nieuwe gebracht en ging de kapotte retour. Goeie communicatie en goed geregeld nadien.

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd. Netjes vooraf gebeld dat binnen een half uur spullen gebracht werden.

Prachtige stoere tafeltjes voor mooie prijs!

Niets op aan te vullen. Mooie degelijke stoere gietijzeren poot. Mooi marmeren blaadje. Top tafeltjes, blij mee.

Prima hangmat prima prijs

Mooi hangmat voor een prima prijs. Ligt heerlijk. Laat de zomer maar komen.

Snelle levering, maar slechte communicatie

Ik heb een mail gestuurd dat ik nergens mijn factuur kon vinden maar geen antwoord gekregen.

Snelle levering!

Ten eerste al goed op de hoogte gehouden dat het pakket was verzonden. Ten tweede dus een snelle levering, top!

Mooi op tijd geleverd en prima kwaliteit

Precies wat ik besteld had en keurig op tijd geleverd

Goec

wat ik al zei snelle levering

snellere levering dan gezegd en goed verpakt.

snellere levering dan gezegd en goed verpakt.

Super snelle en correcte levering

Mooi en praktisch ligbed/bank

Prima geregeld

Na één telefoontje dat ik het product voor een verjaardag nodig had. Is er meteen adequaat mee omgegaan. Super

Beschadigd product

Jullie snel gereageerd en het keurig opgelost dank! Netjes vervangen complimenten!

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf

De bestelling was vlot en accuraat. Ondanks Koningsdag is het artikel netjes bezorgd. Telefonisch contact ook zeer prettig. Nog nooit van het bedrijf gehoord of gelezen desondanks alles top geregeld

Uitmuntend

De berichtgeving heel sterk en mooi dat jullie telefonisch te bereiken zijn

Prima tafel en snel bezorgd voor een goede prijs

Precies de tuintafel die ik zocht, voor een goede prijs en binnen enkele dagen aan huis bezorgd. Heel tevreden klant

Goed en snelle levering

👍👍

Post nl had vertraging gisteren pas ontvangen.

goed product

Goede service en snelle levering.

Een 9 omdat niet helemaal duidelijk is op welke dag het wordt bezorgd. Maar op de dag van bezorging wel een half uurtje van te voren gebeld met de mededeling dat de bestelling er aan kwam. Vriendelijke bezorging.