Pluspunten
Nog geen gevonden
VerbeterpuntenGraag communiceren met je klanten
Pluspunten
Levertijd met 1 wwek acceptabel en netjes verpakt
VerbeterpuntenVoor onderdelen Hamstra hor ontbreekt detail informatie. De zijkantjes, waar het juist om ging, waren van een ander type. Dat is niet goed te zien bij de bestelling. De onderdelen en de Hamstra hor lijken op elkaar te passen maar na ontvangst toch niet. Misschien kan de hortypes worden toegevoegd waar de onderdelen op passen. Bestelling niet geretourneerd omdat we niet weten wat we nu moeten doen met defecte hor (geleiders)
Pluspunten
Doen precies wat ze zeggen!
Pluspunten
Geen. Beloven 1a2 dagen levertijd. Na 10 dagen nog niets ontvangen. Men heeft nog niet eens de beleefdheid om contact met je op te nemen. Zal mij benieuwen hoe lang het duurt dat ik mijn geld terug krijg. Denk dat ik daar ook naar kan fluiten. Dit was 1e keer bij dit bedrijf en nu nooit weer.
VerbeterpuntenJa. Zal mij benieuwen of ze geld kunnen overmaken in 1a2 dagen. Denk het niet.
Pluspunten
Ikklus had de goedkoopste aanbieding en een snelle levering.
Pluspunten
Niet echt
VerbeterpuntenBeter naar het bezorgadres kijken. Bezorgadres en factuuradres waren niet hetzelfde. Konden we dus nog zelf een zwaar cadeau gaan brengen. Het ging om een betonnen vogelbad bestaande uit twee delen, zijn niet netjes aan elkaar gemaakt.
Pluspunten
Snelle levering, helaas veel te laag voor een zwevende parasol. Ik heb met pvcbuizen de juiste hoogte gemaakt. Helaas klopte de maat voet niet. Er stond 50cm max. Maar dit klopt niet waardoor ik er geen verzwaring op/tussen kan leggen. Eigenlijk niet goed maar voor de prijs, redelijk.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het produkt, de 12voudige stekkerdoos, is uitstekend.
Verbeterpunten-Produkt zou binnen 5 dagen werkdagen bezorgd worden. Dat gebeurde niet. Het werden 10 dagen. -Communicatie verliep stroef. Op email werd niet gereageerd. Via Facebook kreeg ik een antwoord. Maar op nadere vragen werd niet meer geantwoord.
Pluspunten
heldere website, snelle lvering
de haakjes werden niet geleverd. Na weken ben ik gaan bellen. Er zou actie worden genomen en ik zou worden teruggebeld. Is niet gebeld. Toen Beslist ingeschakeld. Uiteindelijk na weken zijn de haken geleverd