Pluspunten
Heel behulpzaam bij installatie, ook al was het weekend.
VerbeterpuntenUiteindelijk is de prijs wat verlaagd.
Pluspunten
Prima snelle levering.
Pluspunten
Kwaliteits- artikelen en een eerlijk antwoord op mijn vraag over een parasol. Snelle levering !
VerbeterpuntenHet enige wat niet lekker liep waren waren de e-mailtjes. Dit contact loopt erg stroef,
geen
Pluspunten
snelle en inhoudelijke reactie op klachten en vragen
Pluspunten
Probleem met verkeerd geleverde bouten voor voordeurbeslag perfect en snel opgelost door Ivo ten Barge.. Ga zo door ! Top ! Groet Arjan Keijzer
VerbeterpuntenGéén
Pluspunten
Goede product
Pluspunten
Ik had een tuintafel besteld maar kwam erachter dat die een lange lvertijd had en heb via facebook contact gezocht of ik een andere tafel kon krijgen, dezelfde in een andere kleur. Die was iets duurder en ik had al betaald maar dat was allemaal geen probleem, ik kreeg de andere tafel zonder zelfs bij hoeven te betalen. De tafel bleek toch niet te bevallen en is teruggestuurd. Ik heb wel nog even moeten navragen want ze waren me in eerste instantie vergeten terug te storten maar ook dat is prima in orde gekomen.
Pluspunten
Wij zij zeer te vreden
Pluspunten
Bij een verkeerd geleverd artikel werd het probleem heel snel en kostenloos opgelost door de leverancier. Perfecte service.
Pluspunten
Geweldige service! Ik kreeg een product dat had gelekt tijdens vervoer. Zonder enige problemen werd er de volgende dag een nieuwe fles gestuurd
Pluspunten
Al vaker besteld bij ikklus en ook i.g.v. garantie erg goed geholpen. Foto sturen van het probleem en binnen no time opgelost.
Beter de factuur in pdf bestand aanleveren
Pluspunten
Wat ze beloven doen ze ik had een fles autowax besteld en die was lek voor de helft leeg gebeld en zonder problemen werdt het geld teruggestort
Pluspunten
Ondanks een stroef begin uitstekend geholpen door de betrokken eigenaar / beheerder.
VerbeterpuntenBij bestelling direct een email terugsturen ter bevestiging.
Pluspunten
Ikklus was een van de weinigen die de kunststof klemveer voor een inzet hor kon leveren.
VerbeterpuntenVerhoudingsgewijs waren de verzendkosten voor mijn product er duur. Dat was jammer want dat had best iets goedkoper gekund volgens mij.
Pluspunten
Snelle nalevering.