Pluspunten
Een hele goede prijs / kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenJe hoort van te voren niet dat je bestelling onderweg is en wanneer er geleverd gaat worden. Dat is lastig want je moet nu maar geluk hebben dat je thuis bent.
Pluspunten
Het bedrijf levert, maar daar is alles mee gezegd
VerbeterpuntenTip 1: lever het juiste door de klant bestelde artikel ; tip 2: communiceer met de klant als deze klaagt dat niet het juiste artikel is geleverd; tip 3: stuur het juiste artikel vervolgens zonder morren op
Pluspunten
Snelle levering en ook snelle service.
VerbeterpuntenMisschien meer controle van producten VOOR levering.
Pluspunten
Mijn bestelling werd snel bezorgd. Communicatie ook snel. Standaard boog helaas direct door. Maar dezelfde dag werd er een nieuwe toegestuurd. De oude hoefde ik niet terug te sturen. Wel een foto van de schade. De nieuwe heb ik nog niet uit kunnen pakken, dus ik weet niet of deze beter is.
Pluspunten
Wat een fijne service! Super op de hoogte gehouden over de levering. Zelfs een belletje( was op het moment van leveren niemand thuis) bij levering. Super service!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Superservice! Hele snelle reactie op de mail en vervolgens de volgende dag het product zelf komen afleveren zonder bezorgkosten, zeer klantvriendelijk!
Levertijd was ruim een week (en dat stond niet in de webshop). Blijkbaar door vertraging bij de toeleverancier. Ik zou het zeer op prijs stellen als jullie over vertraging uit eigen beweging communiceren en/of reageren op mijn voicemail/email hierover.
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenKleine onderdelen kunnen ook door de brievenbus
Pluspunten
Mooie beugelgreepjes voor een zeer aantrekkelijk klein prijsje. Er is er zelfs 1 meer geleverd.
VerbeterpuntenDe handgrepen zijn RVS kleur. Er staat niet duidelijk bij vermeld van welk materiaal de beugelgrepen zijn gemaakt. De verzendkosten vond ik vrij hoog, omdat ik van mening ben dat de handgrepen ook in een brievenbusverpakking kunnen worden verzonden.
Pluspunten
Zeer betrouwbaar. Levering met veel zorg en aandacht uitgevoerd! Aandacht voor de klant.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
- Goede levertijd - Goed te word gestaan - goede communicatie - Afspraken nagekomen
Pluspunten
Goede prijs. Lage verzendkosten
VerbeterpuntenKwaliteitscontrole. De etiketgrepen waren aan één kant krom. Bij een reguliere winkel zou ik ze hebben teruggebracht. ikklus heeft me ook netjes aangeboden om de grepen te ruilen. Daarmee was voor mij het probleem opgelost.
Pluspunten
Prima nazorg. Zeer scherpe prijzen. Prettige website
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
zeer snelle en verzorgde levering.
Pluspunten
Wij hebben een hangstoel besteld. Deze was nergens goedkoper te vinden en werd snel geleverd. De website is een aanrader voor iedereen.
Pluspunten
snel en volledig
Pluspunten
Goed product