Levering perfect verlopen.

Bestelde goederen op tijd afgeleverd in goede conditie

Onoverzchtelijk hoe retourneren

Niet te vinden hoe retourneren, gebeld op nummer bij bestelling. Kreeg 2x beltoon toen hele harde muziek. Schrok me rot. Daarna man aan tel, onduidelijk, zou me 2 retourlabels toesturen via mail. Ook kreeg ik 2x dezelfde bestelling. Bedankt maar niet nodig. Bijde produkten teruggestuurd.

Goede service, snelle levering. Mooi product

Fijne bank, goede prijs kwaliteit verhouding. Werd een half uur gebeld voor levering. Goede service!

levering en product prima in orde. Tevreden.

zie boven.

Op tijd niet beschadig super service.

Geen service maar uiteindelijk super geholpen

Na eerst geen reactie te krijgen op mijn mail, is er daarna toch goed gehandled en heb ik de gebroken onderdelen van mijn hangmat standaart ontvangen dank voor jullie inzet.

goede product prijsverhouding en snel geleverd

Prima levering

Twee tuinstoelen besteld. Keurig per sms bericht wanneer ze zouden leveren. Vlak daarvoor nog gebeld dat ze er over een half uur zouden zijn. Klopte precies!

Op tijd geleverd en ik kreeg van tevoren netjes een belletje

Zou weer bestellen

Snelle reactie ,attent en vriendelijk

Uitstekende bezorging.

Het is een super goed product.

vriendelijk helemaal top!

erg vriendelijke mijnheer!

Snelle levering en goed product!

super

Snel, netjes, leuke artikelen, goede service, vriendelijk!!

Prima geregeld

Nvt

Snel en netjes bezorgd.

Snel en netjes bezorgd.

Snel en correct

Dat is klantenservice!

Ik had een tuinbank via beslist bij ikklus besteld als cadeau voor mijn werkgevers. Oorspronkelijk zou die pas op dinsdag geleverd worden. Maar nadat ik op maandag via whatsapp contact met de klantenservice heb genomen, dat ik de bank eigenlijk al 's avonds bij het personeelsfeest nodig had, werd deze zelfs op maandag nog door de eigenaar van ikklus zelf bezorgd en ter plekke in elkaar geschroefd. Dat is klantenservice! Heel erg bedankt. En daarnaast viel de bank ook nog heel goed in de smaak!

Het is heel simpel , snelle levering en correcte afhandeling

Het is heel simpel , snelle levering en correcte afhandeling

Snel en makkelijk

ging allemaal heel snel en gemakkelijk

Behoorlijke service

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, ontving ik maar geen bevestiging van mijn bestelling. Ik heb dan 2 dagen nadien contact opgenomen via WhatsApp. Nadien kreeg ik een e-mail en was het tafeltje er ook zeer snel.

Snel afgeleverd

Tevreden klant