Snelle levering! Leuke artikelen!

Snelle bezorging, goede verpakking, prachtig product

Oplossend contact

Een kaart die ik had besteld was er niet. Ik werd erover gebeld met de vraag of ik een andere wilde uitzoeken. Dat heb ik zeer op prijs gesteld.

Bijzonder vriendelijk en zeer hulpvaardig. Er was een probleem met geleverd product en het werd zeer snel en prettig opgelost! Top!

Niks op aan te merken

Vlotte levering, goed product en netjes verpakt.

Voldoet aan verwachting. Leuk ingepakt.

Aanbevelen!

Helemaal geweldig

Geweldig en goede service

Prachtige mokken!

Mooie vrolijke kleuren. Heel bij mee. Goede service van Alles in Wonderland

Makkelijke website qua afrekenen en wordt na ongeveer 2 werkdagen bezorgd. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de bezorger.

Net echt

Op basis van eerder aangeschaft viooltje nogeen exemplaar besteld. Deze potjes met plant kunnen niet van de vensterbank gestoten worden wanneer een van de honden daar wil zitten.

Snel binnen als brievenbuspakket

De bestelde raamstickers voldoen prima. Alleen de meegeleverde enveloppen en kaarten zijn overbodig. Zonde.

Super snelle levering

Artikelen in de namiddag besteld en de volgende ochtend werden deze al geleverd, zelden zo'n snelle bezorging gehad. De kerstballen (ornamentfiguren) zijn heelhuids toegekomen. Hoewel er niets is stuk gegaan vond ik wel dat de (toch wel kwetsbare) ornamenten aan zich vrij beperkt waren verpakt, dit in vergelijking met andere shops. Gelukkig werd er wel genoeg vulling voorzien opdat ze niet zouden rond schudden in de doos. Mogelijks wil deze winkel het gebruik van extra verpakkingsmateriaal vermijden. Zo werd er namelijk ook karton van andere doosjes en krantenpapier gebruikt om mijn pakket te vervolledigen. Ik vind het persoonlijk wel fijn om te zien dat ze papier en karton een tweede leven willen geven door het opnieuw te gebruiken. Zolang mijn artikelen heelhuids toekomen is dit allemaal prima. Ik zal er zeker nog opnieuw bestellen!

Eerste keer besteld en voor herhaling vatbaar!

Mooie producten, goede prijs en snelle levering, top!

Mooie tas besteld,was de volgede dag al bezorgd Plus nog 15% op mijn gekochte product.

Snelle levering, superproduct!!

Helemaal top!

Zowel de producten als de levering waren helemaal top!

Gewelig

Leuke kerst ornamenten

Geweldig!

Mijn bestelling werd zeer snel en degelijk verpakt geleverd. En dus ben ik 100% tevreden over Alles in Wonderland!

Superleuk en unieke items

Een kut- verjaardagskalender besteld om kado te geven als * komisch understatement * omdat degene dat woord dagelijks gebruikt . De outlay is enorm grappig zonder ordinair te zijn. Mooi verpakt ontvangen per brievenbuspakket , dit duurde helaas 3 dagen langer ivm drukte post.nl

Prima webshop !

Ik heb mijn pakje vlug toegestuurd gekregen. Alles was goed en netjes verpakt ( het ging namelijk om een breekbaar item ). Het product voldoet volkomen aan mijn verwachting. Betrouwbare webshop !

Zeer mooie kerstballen snelle verzending.

Ik koop hier al een aantal keer kerstballen altijd goed en mooi.

Leuke spullen

Ik ben erg blij met de vaas en met de klok! Snelle levering en goed ingepakt! De betaling verliep niet geheel vlekkeloos, maar toch simpel goedgekomen.

Slechte service

In advertentie wordt niet aangegeven dat je 050 cm besteld er staat 1 en als je dan ook nog een scheef gesneden stuk krijgt van 48 cm !!!! 3 stukken besteld en alle 3 scheef en te klein gemaild foto’s gestuurd niet opgelost, antwoord: kan gebeuren???

Bergselaan 297d

3038CG Rotterdam