Helemaal top!

Had een prachtige vogel bloempot gekocht. Deze was op de rand bewerkt met 18 vogeltjes. Werkelijk schitterend! Netjes afgeleverd volgens de beloofde afleverdag, goed te traceren. En het inpakwerk is gedaan door een pro. Geen enkel vogeltje afgebroken, lagen in polystyreen, echt heel goed dubbel verpakt. Heel blij mee, ga weer kijken op hun website, allemaal leuke producten. Een echte aanrader!

Snelle verzending, goede service

keurig en snel geleverd

keurig en snel geleverd, goed verpakt!!

Prachtige raamstickers ben er blij mee.

Snelle levering, product is als op de foto

Helemaal geweldig

Supergoede ervating: goede communicatie, snelle verzending en supermooie kerstornamenten!

Snelle levering van superleuk product

Bestelwagens is overzichtelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending en levering.

Duidelijke website, vlotte communicatie en levering. Tasje precies wat ik gehoopt had

Bestelling bij Alles in Wonderland heel goed bevallen

Wij hebben een prachtige vaas bij Alles in Wonderland besteld en deze is snel en zeer goed ingepakt naar mij toegestuurd. Ik ben heel tevreden.

gewoon goed

Mijn bestelling kwam op tijd, product is netjes verpakt. Geen negatieve punten. Gewoon goed. De webshop heeft veel leuke kerst hebben dingetjes.

Prima product en levering. Website kan beter, want ik kon bij de tassen niet filteren op bijv. kleur. Ik kon alleen sorteren.

Webshop prima , communicatie ook helaas een vreselijk bezorgdienst( gls)

Fijne webwinkel maar de bezorging is echt minder .. pakket werd gewoon bij de voordeur gezet aan een drukke straat Gelukkig heeft de buurvrouw het zien staan en naar binnen gehaald .. over gemaild met jullie en zoals ik al zei een nette en snelle mail terug .. Aan jullie ligt het niet

Eerste bestelling op deze site PERFECT verlopen

Ik had nog nooit van alles in wonderland gehoord en bestelde er pas een noi noi handtas. Vandaag geleverd. Het product is fantastisch! Ben er heel blij mee. En de bestelling ging heel erg vlot. GLS leverde ook nog eens binnen de opgegeven tijd. Mijn complimenten!

Snelle en correcte levering

Heel snel ontvangen en goed verpakt!

Top levering

Zelfs in de zomer een kerstboom piek versturen die heel aankomt. Klasse

Goed verpakt Goede hoeveelheid Makkelijk in gebruik

Snelle afhandeling

Mooie producten, supersnel bezorgd.

Bijzonder snel geleverd

Snelle levering en mijn breekbare bestelling was zeer zorgvuldig ingepakt!

Goed ingepakt en snel geleverd

Ik zocht een ouderwets vliegengordijn, met veel kleurtjes, en bij alles in wonderland hadden ze deze, besteld en in paar dagen biinnen gekomen, helemaal top

Pprima kwaliteit en snelle en nette levering

Voor het eerst wat gekocht en zeer tevreden

Het bestelde correct en volgens afspraak afgeleverd.

Bergselaan 297d

3038CG Rotterdam