Het was goed verpakt het pakketje!

Ze hebben goed werk afgeleverd dus dat, en dat moeten ze ook blijven doen vind ik dus dat.Het was een leuk bloempotje van die haast niet kon gaan doen breken dus dat.

Slechte kwaliteit, hoge prijs, geen reactie

"Ik heb een deurgordijn gekocht voor 122.50 euro. Uit de verpakking gehaald . Kwaliteit is zeer slecht, een aantal van de hulzen zitten los, draadjes zijn erg dun en bros. Teleurstellend is dat. Wat moet ik nu? Dat gordijntje is uit de verpakking dus mag niet retour. Ik vind het niet kunnen van zo een prijs zo slechte kwaliteit. Dramatisch." Zo een briefje naar de klantenservices gestuurd( drie keer), kreeg geen antwoord. Telefonisch geprobeerd, neemt niemand op, zonde van mij geld en mijn tijd. Nooit weer. Geen aanrader.

Ben zeer tevreden

Eerste keer dat ik bestelde en ben blij met de goede diensten werd op de hoogte gehouden wanneer mijn pakje werd geleverd door vriendelijke bezorger

Snelle levering met een persoonlijk kaartje.

Het bestelde werd snel geleverd, voor zien van een persoonlijk kaartje. Het bestelde was keurig en met zorg verpakt. Prima website!

Eerst niet bijtijds ontvangen, na 1 telefoontje volgende dag in huis!

Zie bivrn

Nog niet

Ik heb 2 dg geleden een klacht ingediend, ben eigenlijk benieuwd hoe die opgelost wordt, dan kan ik een review insturen.

Product is van kwaliteit, snel geleverd ook

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en wat ik besteld had kwam goed overeen met de foto.

Super leuke hebbedingen winkel. Snelle levering en goed verpakt. Ik ben er blij mee.

Een klantvriendelijke winkel met mooie bloemen en mooie kadootjes

Ik haal altijd met plezier bloemen bij Wonderland & Geschikt. Daarnaast is het assortiment kerstballen zo ontzettend groot dat ik steeds toch weer nieuwe koop. En ik slaag daar altijd voor een kadootje. Personeel is gezellig en klantvriendelijk. Houd ik van.

Een leuk cadeautje besteld. Kindlief was er heel erg blij mee. Binnen 2dagen in huis,was zelf de eerste dag van levering niet thuis. Maar als nog snel geleverd. Een kitty kussen echt een aanrader.

goede service en buitengewoon vriendelijk

hebben erg hun best gedaan om te zorgen voor een snelle afhandeling van mijn bestelling

Fijn contact Snel geleverd

Leuke producten en vriendelijk personeel.

Product valt tegen

Vintage vliegengordijn gekocht. Ziet er mooi uit maar blijft - ondanks föhnen- opkrullen. Plastic ook erg dun. Vooral een leuke eye catcher

Article kapot, geen antwoord op emails

Ordered a vase which arrived broken so I refused delivery. Have emailed twice to ask for a response and a refund - no reply and no one picks up the phone either .

Product voldoet aan verwachting

Het product wat ik besteld had voldoet aan de verwachting die ik er van had en het was een snelle levering. Netjes ingepakt en wat ik een pluspunt vind, is dat ze inpakmateriaal hergebruiken.

Supermooie spulletjes!

Fijn dat er met zorg wordt ingepakt en met gerecycled materiaal wordt gewerkt hierbij!

Erg tevreden

Het beloofde product , is zoals ik had verwacht . Ben er erg blij mee !!

leuke mooie producten

Leuke producten en supersnelle levering.

Na mijn bestelling werd ik gebeld dat het artikel toch niet voorradig was. Ze boden gelijk aan het geld terug te storten, maar ik heb gekozen voor een andere kleur. Fijne medewerkster aan de telefoon gehad.

Zeer leuke producten

Ik ben zeer blij met de dingen die besteld heb. Verzending was ook goed.

Leuk retro vliegengordijn gekocht, staat erg vrolijk. Wel jammer dat de onderkant na een week nog steeds als serpetine gekrult hangt, hoop wel dat dat nog recht trekt. Verder snelle levering en schappelijke prijs!

Snelle levering, alles volgens afspraak geleverd. Verpakking met hergebruikt materiaal: goed gedaan.

Bergselaan 297d

3038CG Rotterdam