Geweldige service

De service is geweldig. Ze denken mee en maken alles snel in orde. Heel vriendelijk.

Leuke winkel met cadeau's en kerstballen

Online Frida Kahlo bloempotje besteld. Snel geleverd en goed verpakt. Het is een hele leuke winkel. Ze hebben leuke cadeau's en prachtige kerstballen/ornamenten. Vriendelijk personeel

Mooie producten, goede service

Mooie producten! Zeker de moeite waard om een te gaan kijken. Er was iets misgegaan met de bestelling, maar dat is na 1 telefoontje naar volle tevredenheid opgelost.

Geweldig!!

Binnen 24 uur de mooie schoudertas van Hi-di-hi in huis. :-)

binnen 2 dagen in huis, duidelijke website.

Snel geleverd en heel goed ingepakt

Leuke kado’s !! Snelle levering

Leuke kado’s, Direct contact gehad over een bestelling die gewijzigd moest worden Vriendelijke service en snelle Levering !!

Vriendelijk en behulpzaam

Ook telefonisch erg vriendelijk en behulpzaam. Kom je niet vaak tegen! Verzenden met GLS is een stuk minder maar heeft niets te maken met Alles in Wonderland. Top zaak!

Super!!!!

Mooie spullen, snel geleverd!

Leuke spullen, snel geleverd

Leuke spullen, snel geleverd

Toppie!!

De Noi-Noi tas is keurig verpakt aangekomen. De tas is naar verwachting! Mvg. Paulette

Prima.

Kadootje voor mijn schoonzus was er supersnel en goed verpakt.

Prima !

Snelle levering goed verpakt ivm breekbaar artikel.

Wonderbaarlijk

... om het in de sfeer van de website te omschrijven :) Zeer leuke spulletjes, snelle verzending, leuk kaartje erbij... Aan te raden!

Snelle levering & persoonlijke benadering!

Goed bereikbaar en vriendelijk

Snel geleverd, goede service en ze zijn heel snel en goed telefonisch bereikbaar bij vragen.

Goede prijs-kwaliteit.

Prima afhandeling van de opdracht.

Persoonlijke service

Belde op ter overleg over e wijziging

Ander goedkoper product ontvangen

Had een puzzel besteld en kreeg de goedkopere versie ervan. Veel te veel betaald daarvoor. Als excuus gebruikte ze dat ze dat niet hadden gezien. Verder hebben zij geen actie ondernomen. Ik heb veel te veel betaald. Zeer slechte service, niet klantvriendelijk!!

Altijd piekfijn in orde

Ik bestel al jaren leuke dingen bij Alles in Wonderland en het is altijd helemaal in orde! En altijd een super leuk aanbod! Grote fan!

Snelle en correcte levering. Super

MOOI PRODUCT, NETJES VERPAKT, SNEL BEZORGD

Keurig verpakt in gebruikt papier ❤️

Ik had wel gedacht dat het notitieboekje dat ik bestelde een harde kaft had met een elastieken sluiting. Deze heb ik namelijk zelf en de afmeting klopte met uw beschrijving. Echter het schrift dat ik kreeg was breder en platter. Dit was een teleurstelling!

De vaasjes zijn in slechte staat . De verf komt los

De vaasjes zijn in slechte staat . De verf komt er af , stichter is beschadigd

Bergselaan 297d

3038CG Rotterdam