Uitstekend !

Vaas besteld , binnen 24 uur bezorgd en goed verpakt .

Keuze niet mogelijk.

Kon niet kiezen artikelen waar er verschillende mogelijkheden waren. Bestelling werd snel verstuurd.

Zeer snelle service, en dat een paar dagen voor kerst!

Origineel

Leuk origineel cadeau

Nog steeds niet ontvangen…

Op 15 december artikelen besteld die nu (26 december) nog steeds niet binnen zijn….Op tijd verstuurd door Allesinwonderland maar ze werken helaas met een vreselijk bezorgbedrijf: GLS. Dan wordt het maar afwachten of je je artikelen ooit nog krijgt. In het gebouw waar ik woon zitten nóg 2 mensen te wachten op hun bestelde artikelen van GLS….dat lijkt me geen toeval.

Top ervaring

Mooi jurkje en supersnelle verzending!

Super service en mooie winkel

Met verzenden ging alles fout. Niet de schuld van de winkel maar van GLS (slechte vervoerder!!!!). Perfect opgelost door alles in wonderland!! Bedankt!

Een goed begin is alles

Het is alleen jammer dat het daarna fout gaat. Dacht dat de levering op tijd was besteld voor cadeau onder de boom het is nu de 26e maar nog geen levering geweest komt waarschijnlijk de 29e binnen dus niet blij met GLS.

Groot assortiment

Ze hebben een heel groot assortiment, dus veel keuze. En ze verzenden snel!

Verrast over de service en kwaliteit

Ik moest last minute nog een presentje hebben voor kerst. Ik ben aangenaam verrast over de snelheid en de service van Alles in Wonderland. Niet alleen het assortiment is bijzonder en leuk, de snelheid van verzenden (en ontvangen) is fantastisch! Dank Alles in Wonderland! Jullie zijn een absoluut voorbeeld voor andere (web) winkels!

Kerstbal goed verpakt en supersnel geleverd, smiddags 16u besteld en de volgende dag in huis.

Leuk

Super leuk!

Een kleurrijke 'rustlamp' voor mijn kleindochter

Al toen ze de doos openmaakte, was ze blij. Toen de lamp bij warm worden ook nog ging bewegen, zat ze te genieten. De kleuren zijn ook erg mooi.

Bestelling geplaatst en binnen de 3 dagen geleverd!

top service!

Mooie producten en snelle service

De volgende dag al in huis! Mooie producten en goede service!

Snelle levering en goede service.

1 van mijn bestelde items was niet meer op voorraad. ze belden me meteen en we zijn tot een goede oplossing gekomen. Blij met mijn ornamenten!

heb besteld op de side dat ging makkelijke ondanks de drukte bij het leveringsbedrijf kwam het toch snel

Ik kocht er kerstornamenten. Stuk voor stuk prachtig

Een was er niet geleverd, maar kreeg ik meteen nagestuurd

Heel goed!

Super mooie producten, niet duur, snelle levering!

Kerstballen zijn prachtig.

Mooie kerstballen besteld en ze zijn prachtig van kleur.

Mooi

Mooie kerstorhamenten netjes verpakt snel bezorgd

Kerstbal niet voor kertsmis ontvangen

Ruim 5 dagen is mijnnpakket nu onderweg met GLS...

Prachtige kerstbal en goede levering

Omdat GLS niet op de afgesproken datum kon leveren kreeg ik keurig op tijd een bericht dat het andere datum werd. Diezelfde daag nog bericht dat het de volgende dag geleverd werd

Snelle levering en goede service. helemaal tevreden!

Bergselaan 297d

3038CG Rotterdam