Ruim aanbod, snelle verzending...altijd leuk om te bezoeken!!

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Na mijn bestelling op donderdag kreeg ik een bericht dat het pakje vrijdag zou worden afgeleverd. De hele dag zitten wachten. 's Avonds email dat het pakje zaterdag zou komen. Weer alle afspraken afgezegd en thuis gebleven. De hele dag niemand gezien. Zondag mail van GLS dat ze maandag zouden komen. Een afspraak kon ik niet afzeggen maar de buurvrouw ingeseind, zij zou het pakje aannemen. weer niets gezien. Ik heb kerstballen besteld, nog even en ik hoef ze niet meer. Lang leve GLS,

Gaaf en bijzonder product, snel en netjes verpakt bezorgd.

top!

vlotte bestelling mooie kwaliteit

Het is een overzichtelijke site makkelijk in te navigeren je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering

Super! Ook de juffrouw aan de telefoon, erg behulpzaam.

Zie bovenstaand bericht.

Goed ingepakt, snel geleverd

Snel en goed ingepakt

Prima site, goede levering

Ik bestelde, binnen een dag geleverd wat ik absoluut niet zou verwachten in deze drukke tijd. Goed ingepakt, heel tevreden.

Meer dan week geleden besteld en nig niet binnen

Zou er binnen een dag zijn

Snelle levering leuke kerst ballen (fototoestel en F1 auto)

vlotte levering

Heel mooi kerstornament ontvangen. Nog mooier dan ik dacht.

Doen wat ze beloven en leverden uitstekend verpakte kerstballen.

Gewoon prima

Prima leveringen

Heel makkelijk te bestellen en prima geleverd

goed betrouwbaar en snel bedrijf

bestelling keurig afgeleverd duidelijke mails over verzending en bezorging. De verpakking van gebruik materiaal een goeie en duurzame oplossing.

Snelle service!

Kerstballen besteld, 1 was helaas kapot bij aankomst. Omdat ze uitverkocht zijn geld terug gekregen. Was er erg snel! Bedankt voor de zeer snelle service!

Alles is duidelijk en correct

De bestelling verloopt heel correct ook de feedback is heel duidelijk. ( mails) Klein minpuntje: aankoopbedrag voor België redelijk hoog (80€) voor gratis verzending.

Wat een keus

Wat ontzettend veel leuke dingen in de webshop, zoveel keus dat het lastig is om te kiezen. Bestelling en levering ging prima. Echt een aanrader voor wie een leuk en/of origineel cadeautje zoekt. Of iets leuks voor jezelf.

heel snelle service

Binnen 1 dagen product in huis top prestatie

Top cadeau!

Snel geleverd, mooie kwaliteit. Zeker aan te raden

Prima artikel, snelle levering

Prima artikel, snelle levering

Snel accuraat

Superleuke spullen ieder jaar nieuws!

Alles volgens verwachting.

Een 9, wanneer ik iets bestel en zowel het product als de aflevering ervan gewoon goed zijn, volgens verwachting.

Snel

Snel en goed verpakt

Kwaliteit en snelheid zijn prima!

Netjes en snel geleverd. Een prestatie in deze drukke tijd!

Top ervaring!

Kan niks bedenken wat niet goed is gegaan!

Bergselaan 297d

3038CG Rotterdam