Altijd fijn om bij jullie iets te kopen!

Snel en goed geleverd

Superleuke vaas besteld, die de volgende dag al thuis bezorgd werd, ondanks de drukke decembermaand. En nog heel ook! (Altijd spannend bij zo’n breekbaar product.)

Super snelle en goede service duidelijke website

product als op de website. super snel verzonden en ontvangen en in goede staat. Kan het zeker aanraden

Absolute aanrader

Kerstornamenten besteld, mooie artikelen, snelle levering en keurig stevig verpakt. Aanrader!

Fijne service

Ik heb een kerst ornament besteld die bij nader inzien toch niet meer op voorraad bleek te zijn terwijl de website dat niet aangaf. Ik werd keurig netjes teruggebeld door Alles in Wonderland, dat zij het geld zouden retourneren in het pakketje met andere ornamenten die ik besteld had. Door miscommunicatie bij Alles in Wonderland zat het geld er niet bij. Na mijn telefoontje is dat direct en keurig netjes door hen opgepakt. Het geld stond meteen weer op mijn rekening. Super blij met de mooie kerstballen!!

Fijne service

Prima maar een item ontbrak.

Het betreft kersen als kerstbal.

Snelle levering en goed verpakt (milleu besparend ook)

Dikke prima!

Zeer goed.

Bestelling was vlug geleverd en goed verpakt.

Kapotte zending snel opgelost

Nadat bleek dat een van de geleverde producten bij bezorging was kapotgegaan, werd dit meteen opgelost. Verder een goede ervaring.

Kapotte zending snel opgelost

Slechte sevice

Kerstbal werd niet vergoed terwijl en er foutje aan was

Slechte sevice

Kerstbal werd niet vergoed terwijl en er foutje aan was

Snelle verzending

Product als omschreven

Altijd leuke spullen en topservice!

Geweldig leuke hebbedingetjes. Ik heb er nu vaker besteld en ik word er altijd blij van. Goede service ook als je een vraag hebt, snel beantwoord.

Altijd leuke spullen en topservice!

Bergselaan 297d

3038CG Rotterdam