Reactie van het bedrijf
Beste Piet,
Wij zijn niet alleen een webshop, maar hebben ook een fysieke winkel. Helaas komen we erachter dat er regelmatig kaarten verdwijnen. In het verleden is er weleens een probleem geweest met ons oude kassasysteem en de oude webshop. Vanaf april hebben we hiervoor 2 nieuwe systemen die wel perfect met elkaar corresponderen. We zijn nu opnieuw bezig om alle voorraden te controleren, maar als mensen kaarten meenemen zonder langs de kassa te gaan kunnen wij aan een niet kloppende voorraad niets doen. We hebben honderden kaarten in verschillende molens en nog in onze voorraad staan. We kunnen die onmogelijk iedere dag gaan controleren.
Het lijkt mij daarnaast ook sterk overdreven dat de kaarten nooit op voorraad zijn. We bestellen in principe van alle kaarten 6, 10 of 15 stuks, afhankelijk van de besteleenheid van de leverancier. Met zoveel verschillende kaarten is het niet mogelijk een nog diepere voorraad aan te leggen. Wel kunnen we hier in de meeste gevallen aankomen. Maar dan moeten we dit wel ruim van te voren weten. We zijn namelijk gebonden aan minimale afnames bij de leverancier.
Fijne dag nog,
Tanja