Bestelling was snel binnen! Tevreden over de producten

Super snel in huis

De ene dag besteld De volgende dag stond het al in huis En vroeg op de dag al bezorgd

Ruime keus, snelle levering

Hel veel leuke dingen! Zowel nuttige als hebbedingen.

Snelle bezorging. Alles prima verpakt ivm breekbare potten.

Snelle levering en leuke spulletjes!

Snelle levering en leuke spulletjes!

Goed bedrijf, was iets niet goed gegaan, maar direct opgelost

Snel geleverd en goed verpakt

Mooie collectie, hele zorgzame service en snel geleverd.

Mooie kaarten uitgezocht, waarvan een deel niet te leveren. Contact met mij gezocht en behulpzaam opgelost.

leuk product

Netjes verpakt, leuk product. Helaas ging de levering niet op afgesproken tijd maar dat ligt bij het transport bedrijf.

Mooi! Heel snel geleverd

Fijn werk snel service

Originele hebbedingetjes

Fijne site, enorm veel aanbod, snel besteld en geleverd.

Geweldig!

Goed verpakt,alles werkt.Snelle bezorging

Super geholpen na beschadiging

Vorige week 2 kerstballen van disney besteld. Hier was helaas 1 van beschadigd. Na een mailtje met foto's als bewijs, kreeg ik direct te horen dat we gewoon een nieuwe kregen. De kerstballen waren heel goed ingepakt. Toch helaas door transport iets beschadigd. Maar echt snel opgelost!

Te duur

De pot werd voor 3 euro duurder verkocht dan het prijs etiket in de pot vermeldde. Na mijn klacht hierover te hebben ingediend ontving ik een antwoord op geïrriteerde toon terug. Beetje vreemd zo te reageren, dan kun je blijkbaar niet tegen kritiek.

Alles zoals t hoort

Goed contact, goede levering

Een wonderlijk goede levering

Mijn betoverde gevoelens schieten woorden tekort om de adequate levering van mijn wonderlijke wens in woorden te cmvatten.

Super enthousiast!

Mijn eerste kennismaking met Alles In Wonderland, is super verlopen! Héél tevreden over de contactopname met de klantenservice! Uitstekend geholpen & nu in het bezit van prachtige Kerstornamenten! Ik kijk alvast uit naar de nieuwe items voor volgende Kerst!

Snelle verzending, product omschrijving mag duidelijker

Wij bestelden een glitter lamp. Maar de glitters drijven elke keer naar boven. Je moet hem een keer schudden voor het glitter effect. De glitters en vloeistof zitten in een glazen fles. En die staat los! op een licht plastic ondergrond. Voorzichtig doen dus "op een tienerkamer " in ons geval !

Snel en goed

Fijn dat er aparte zaken worden verkocht. Bestellen eenvoudig en verzending snel

Zéér goede ervaring

Zéér goed verpakt, vlugge levering en de artikelen zijn zoals beschreven ! Betrouwbaar !!!

Keurig en snel geleverd

Duurzaam verpakt in gerecyclede materialen, snel en volgens planning

Wonderful!

Net wat ik zocht, dank je wel!

Mooi artikel, goed verpakt. Top

Bergselaan 297d