duidelijke site

Bestelling plaatsen en betalen, snelle en complete levering

Perfecte service

Snel, correct. Zoals het hoort in service!!

Goeie prijs en service

Reeds meerdere keren besteld bij die mensen en altijd in orde

Perfect in orde

De stipte levering gen de kwaliteitsvolle producten verdienen de allerbeste beoordeling.

goede service en feedback

kreeg een correcte feedback op stukken die iets meer levertijd hadden, hierdoor kon ik mijn planning aanpassen

Uistekende service

Ruim aanbod, sneller en correcte levering

Alles prima

Alles prima verlopen

snelle reactie, veel voorraad, snel in huis!

Goede communincatie en snelle reactie. En natuurlijk ook veel keuze uit artikelen en snelle levering.

Prima service en prijzen

Keurig opgestuurd, correcte prijzen. Bevestiging van goede ontvangst.

Goed en snel

Zeer ruime en duidelijke website.

Gewoon goed

Het lijkt zo vanzelf sprekend je besteld iets en het wordt bezorgd volgens afspraak. Maar het is ook echt zo!

Slecht

heel slecht, pakje na meer dan een week nog steeds niet aangekomen.

perfecte afhandeling.

Ijzerwaar is correct bij levering en afhandeling van de bestelde goederen waarvoor dank. Gilbert

Heel goede hulp.

Heel goede en overzichtelijke webshop, snelle en accurate levering.

Vlotte service, goede kwaliteit

Eenvoudige bestelling, ruim aanbod, snelle levering, goede kwaliteit. Een aanrader.

zeer goed, prijs/kwaliteit!

wij zoeken al lang naar deze producten, hier hebben we ze gevonden! juiste prijs en snel geregeld. levertermijn is iets langer maar verder bestellen we hier zeker nog terug. zeer goed.

Voortreffelijk

Alles verliep vlot, van aankoop tot levering, die zeer snel was, overigens is de uitbater/persoon van de klantendienst zeer vriendelijk. Voorts heeft Ijzerwaar een groot aanbod aan schappelijke prijzen en is de ideale oplossing als je eens snel een nippeltje of boutje moet hebben, of in het geval je een vijs, in niet-spreekwoordelijke betekenis, mist. Ik kan deze webshop bijgevolg van harte aanbevelen en nogmaals bedankt.

Altijd snel verzonden

Goede materialen, snel verzonden, bij problemen steeds snel naar oplossing. Fijn om met Jeroen samen te werken

Prima verkoper

Alles vlot verlopen prima website overzichtelijk en zeer goede service

Prima.

Artikelen werden na 5 dagen verzoenden met dpd en in 1 week had ik alles in huis. Of het door de beschadigde doos kwam of door het afwegen weet ik niet , maar 1 doosje was beschadigd en de buitenverpakking idem. De ze schroeven lagen door de verpakking. Deze had (toevallig?) net niet het juiste aantal.

Super gedaan,correct en juist.

ga zeker terug bestellen in het vervolg.

Groot assortiment en interessante prijzen.

Top webshop met veel keuze. Snelle levering en goede communicatie.

snelle levering, goedkoop

snelle levering, goedkoop, groot assortiment, wat niet in het assortiment zit kan extra besteld worden

Vlotte levering en goede opvolging

Vlotte levering en goede opvolging

Perfect! Zowel levering als opvolging.

Petfect!

Groenstraat 27