Goede kwaliteit en goede service

Veel keuze, goede prijzen, en superservice. Zeer tevreden over de webshop van ijzerwaar 👍

Perfect, snel en goed.

Jeroen, Net als alle vorige keren was het weer perfect in orde, snel en goed. Tot de volgende keer Hendrik

Altijd goede service

👍

Super snel geholpen

Alles naar wens. Ik bestel hier zeker nog opnieuw.

door te zoeken op web winkels

Ik zal maar gewoon schijven Web winkels heb je bijna niet en als ze een hebben zie je niet wat ze te koop aan bieden ik heb ongeveer 100 web winkels al gekocht als je nu kijkt op jouw webwinkel kijkt zie je van het eerste tot het laatste staan dat vind ik zeer goet en ander is alles goet toe gekomen en ook veel goet koper

Zeer goede service en snelle levering

Zeer goede service, mooi verpakt en snel geleverd. Eerlijke prijzen.

Vlotte levering, ruime keuze, schappelijke prijs

Aangenaam.

Communicatie is top

Snel en goed

correct

ijzerwaar doet wat het belooft :)

vlot en correct

zeer correcte en snelle afhandeling, ook als er iets aan de bestelling aangepast worden wegens een probleem.

allemaal dik in orde

prettig zaken doen

Snelle service, goede prijs, goede kwaliteit!

Al meermaals besteld. Correcte service.

Goei opvolging en service

Al meerdere keren iets besteld. Zelfs als er iets misloopt, wordt dit perfect opgelost.

Snelle levering in moeilijke tijden

Dank u voor de juiste en snelle levering

heel flexibel

Ik was iets vergeten en zij maakten het mogelijk om de bestelling uit te breiden.

Prima webshop

Ik heb twee keer besteld bij ijzerwaar.be omdat er een zeer uitgebreid gamma beschikbaar is en dat aan heel eerlijke prijzen. De mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende groottes van verpakkingen vind ik een groot pluspunt. Mijn bestelling stond telkens zeer snel klaar en dit werd ook heel vlot gecommuniceerd. Met het verzenden heb ik geen ervaring omdat de shop toevallig niet ver van mijn woonplaats is en er de mogelijkheid is aan huis af te halen. Ook dit ging zonder problemen. Ik heb twee maal een voorstel gedaan van een afhaalmoment en dat was telkens geen probleem. Ijzerwaar.be staat alvast bij mijn favorieten en ik zal hier in de toekomst zeker nog meer materiaal bestellen.

Nette afhandeling en snelle levering

Al drie keer een levering naar volle tevredenheid mogen ontvangen. Bij vragen krijg je altijd reactie. Gewoon goed!

Nette en correcte service

goed en snel geleverd

alles ok wist ik al van vorige keer top

Snelle levering.

Zeer tevreden.

altijd correct en op tijd geleverd

ee

Kwaliteit op tijd geleverd

Levering was op tijd en met een produkt van uitstekende kwaliteit

Vlotte afhandeling en communicatie

Betrouwbare leverancier

Topproducten

Uitstekende kwaliteit en opvolging van de levering, heel goede communicatie

Makkelijk besteld, Snel in huis en goede aftermarket service.

Alle bestellingen die ik heb gedaan werden snel geleverd. Kwaliteit is uitstekend! Vaak ontving ik achteraf een email met de vraag of alles naar wens was verlopen en of de bestelling correct was geleverd. Indien ik vragen had kreeg ik altijd snel een reactie. Door de makkelijke website en de werkwijze van ijzerwaar blijf ik een terugkerende klant!

Groenstraat 27

3730 Hoeselt