Service en levering is perfect

Levering is altijd inorde en mooi oprijd . Wanneer er toch iets niet op voorraad is , is er een goede communicatie erover

Zeer vlotte afhandeling.

Vlotte en snelle afhandeling !

Correct en heel goede opvolging.

Makkelijk items te bestellen en afrekenen. Na bestelling krijg je een mailtje en snel nadien volgt levering. Binnen 3 werkdagen geleverd. Heel goede service.

Ik heb al verschillende keren vijzen besteld en ben altijd zeer zeer tevreden over de snelle levering en zeker zeer te vreden over de prijs en kwaliteit van de materialen.deze site is super. Raad iedereen aan om bij ijzerwaren te bestellen

Goede prijs, goed contact en prima levering.

Echt een goede prijs vergeleken buj de concurrentie.

perfecte levering en zelfs een mailtje of alles goed ontvangen was TOP

perfecte levering en zelfs een mailtje of alles goed ontvangen was TOP

super

correcte en stipte levering.

perfect

bestelling voldeed aan mijn verwachtingen. Snel geleverd.

Uitstekende kwaliteit kwaliteit

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk

TOP.

TOP.

Mooi bedrijf om mee te werken.

Altijd correct, goede service indien nodig en komt afspraken goed na.

goede dienstverlening

goede dienstverlening en zeer rap geleverd als ik nog vijzen nodig heb denk ik aan jullie

snelle servies

snelle en correcte levering

Goedkoop en veel keuze.

Toevallig ook maar enkele km van mijn huis zodat ik, na bestelling te plaatsen en na enkele tijd reactie krijg dat het op stock is. Het dadelijk kan gaan halen en betalen.

duidelijke website, snelle levering

Positief

Goede kwaliteit en prijs. Snelle levering.

Goede kwalitatieve materialen aan een goede prijs. Veel keuze die je zonder gestoord te worden kan uitkiezen en bestellen. <geen Brico materiaal > .

Briljant.

Altijd de juiste producten geleverd. Op tijd geleverd, zo niet werd ik verwittigd dat het later kan zijn. Gunstige prijzen.

Je krijgt altijd rap response. Je doet ook nog moeite bij verdere vragen . Mvg

Goede ervaringen.

Altijd tevreden over de service en geleverde goederen. Snelle reactie op vragen, interessante prijzen. Zeker aan te bevelen. Toujours satisfait du service et des marchandises livrées. Réponse rapide aux questions, prix intéressants. Je le recommande vraiment.

Het was goed niet super

Ik vond communicatie omtrent de bestellingsduur vaag ik heb een mail gestuurd wanneer het verzonden werd en geen datum en tijdstip ontvangen van de bezorging Verder met het product heel tevreden

Zeer scherpe prijzen!

Sinds een jaar koop ik al mijn kleine schroeven, bouten en moeren bij IJzerwaar. Altijd de goedkoopste, goede kwaliteit, en steeds een vlotte service!

zeer goed

snel verzorgt besteld en geleverd. aanrader

Super service

Alles dik in orde

Top bedrijf

Top bedrijf met perfecte levering en after sales

Goed en goedkoop

Prima zaak,prijs kwaliteit heel goed. Goed opletten met zoeken van Ijzerwaar.Kijk je op google staat België niet bovenaan maar de veel duurdere zaak in Alkmaar Holland, dus opletten.

Groenstraat 27

3730 Hoeselt