Er wordt niet gereageerd op mail

Ik had een bestelling gedaan waarbij er iets niet op voorraad was, hier kreeg ik netjes bericht van. Tot dan ging het goed. Echter na 2 weken nog niets bekend en aangezien ik in het donker zat heb ik de lampen elders besteld en een mail naar gloeilampgoedkoop gestuurd dat ik de bestelling wilde annuleren. Hier is niet op gereageerd. Tot mijn verbazing kreeg ik weer een aantal weken later mail dat mijn pakket onderweg was. Hier ook weer op gereageerd zonder resultaat en ik heb zoals ik had aangegeven in de mail het pakket per omgaande retour gestuurd volgens de richtlijnen op de website. Hier tot op heden nog geen bericht van gekregen. Gelukkig een bevestiging van post.nl dat het pakket afgeleverd was en nog niet betaald, maar de klantenservice is bar slecht.

Lang geduurd voor levering

Wij hadden bericht ontvangen dat binnen 3 dagen geleverd zal worden maar helaas was dat niet het geval. ik moest na 2 weken nogmaals zelf bericht doen om te vragen waar onze bestelling bleef. Als ik geen bericht had gedaan hadden wij onze bestelling waarschijnlijk nooit ontvangen! Helaas geen fijne ervaring. Hopelijk worden wij, bij eventueel een volgende keer, wel op de hoogte gehouden over de bestelling! Jammer dat het zo gelopen is. M.v.g.

slechte service

de bestelling zou binnen enkele dagen geleverd worden, echter moest ik er zelf achteraan mailen na 2 weken... toen werd er pas actie ondernomen achter de schermen zonder enige communicatie richting de klant in dit geval. M.v.g. Nick ter Haar 06-57215821

Meer dan maan op produkt moeten wachten

Eerst laten betalen en daarna melden dat de lampen pas weken later leverbaar zijn Schandalig !! Uiteindelijk na 6 weken ontvangen maar allang ergens anders gekocht dus overbodig

Nicht so gut

Eine Antwort per Mail habe ich nicht erhalten , Kommunikation war nur per WhatsApp möglich… Das war leider das erste und letzte mal…

jammer dat de bestelling niet op voorraad was, maar contact was goed

spotjes waren perfect zoals in de documentaties duidelijk Top

Geen enkele reactie na niet levering, toch na 3 weken bezorgd

Bij besvestig staat wanneer verzonden wordt. Na een week gemaild. Weer na een week gemaild. Geveld, maar wordt niet opgenomen. Vandaag ontvangen en prima in orde. Hoeveel moeite is het om de klant even een mail te sturen dat het vertraagd is enz. Alleen al antwoorden zou 3 sterren opleveren....

Mijn ervaring is prima

Geweldige service

Slecht bereikbaar

Mailen, appen niks geen antwoord, 3 weken moeten wachten op mijn bestelling, telefonisch 20 min moeten wachten voordat ik iemand aan de telefoon kreeg!

Zeer goed en netjes.ook aan de telefoon

Geef geen antwoord

Geen bericht terug als je een mail stuur

Twee en een halve week geleden 2 lampen besteld en pas nu geleverd

Lampen besteld twee en een halve week geleden terwijl op de site staat volgende dag geleverd. Via de mail contact gezocht, maar helaas anderhalve week later daarop ook nog geen reactie

Na contact met vriendelijke dame de lamp de volgende dag in huis

Mooi op tijd geleverd.

Goede service en mooie, snelle levertijd. Mooi compact verpakt. Ik ben zeer tevreden!

Niet te bereiken

Duurt lang voordat een bestelling verzonden wordt geen antwoord op de e mail telefoon wordt niet opgenomen, had eigenlijk geen hoop meer na 14 dagen ineens mail dat het verzonden is , ben benieuwd morgen of het aankomt

Lampen waren niet helde stond vermeld . Na telefonisch contact wordt he

Het geld geretourneerd , de side aangepast en mag ik de lampen houden . Goede service

veel latere levering dan beloofd

xxx

Trage levering

Ik heb 19 december spotjes besteld en heb ze heden 23 januari nog niet ontvangen

lange levertijd

13 januari besteld en betaald,10 dagen later opgestuurd. beetje jammer

Zeer trage levering, geen commucatie van verdere vertraging

Lampenbesteld en betaald in november. Na de plaatsing van de bestelling pas geïnformeerd dat levering vertraagd was met ruim een maand. Zou geleverd uiteindelijk 19 december geleverd worden. Echter, bestelling pas 22 januari uiteindelijk verstuurd. In de tussentijd geen enkele communicatie over vertraging en verwachte leveringsdatum. Kan echt heel veel beter!!

BIZAR SLECHT!!!!

22 December 2024 een bestelling gedaan en netjes betaald, tot op de dag van vandaag nog geen levering ontvangen. 23 December 2024 een mailtje ontvangen dat mijn lampen 10 januari binnen zouden komen. 13 Januari maar even een telefoontje gedaan, "meneer de zending is binnen maar moet nog uitgepakt worden" dus volgende week heb ik mijn lampen binnen, "ja meneer dat moet lukken". 20 Januari aan de bel met de klantenservice na 2 keer een half uur in de wacht te hebben gestaan een derde keer eindelijk iemand aan de lijn. "Ja meneer het is zo druk en de leverancier was te laat en de zending was zo groot" Hallo tante van de klantenservice, je zit daar om service te verlenen en niet om klanten aan het lijntje te houden. "meneer einde van de week zal echt uw bestelling eruit gaan". Tot op de dag vandaag nog GEEN track & trace ontvangen!!!

Gloeilampgoedkoop is wat ‘t zegt…goedkoop

Heel veel lampen te koop…ook Led lampen…goedkoop en snelle levering.

Lampen

Alles perfekt Danke.

matige communicatie

Lange levertijd bij de eerste bestelling. Bij de tweede bestelling verwarring over de betaling. Mail zónder tegenbericht.

Ontevreden omdat afspraken niet nagekomen zijn

Op de site staat vandaag voor 22.00 uur besteld, volgende dag geleverd. We zijn inmiddels 10 dagen verder en heb zojuist pas de bevestiging ontvangen dat de verzending in orde is gemaakt.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen