Keine Lieferung/Keine Kommunikation

Der bestellte und bezahlte Artikel vom 26.11.24 ist nach über einem Monat noch nicht eingetroffen. Kommunikation findet trotz mehrmailger Mailanfrage nicht statt. Vorsicht vor diesem unseriösen Anbieter.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zowel het product als de levering zijn uitstekend

De volgende dag geleverd zoals beloofd.

Ultra lange Lieferzeit, wenn überhaupt

Meine Bestellung vom 12.11.24 ist bis heute dreimal nach hinten verändert worden. Heute auf Januar 25, es ist nicht zu glauben. Ich habe mir in einem anderen Online Lampen Vertrieb meine Lampen nach drei Tagen Lieferzeit geordert. Ich rate allen ab hier zu bestellen. Der Service ist gleich Null.

Keine Lieferung - Keine Kommunikation

Ich habe einige Glühbirnen bestellt und warte nun seit über zwei Wochen auf meine Bestellung die auf Lagen und sofort lieferbar war. Ich habe zwei Mails geschriben, den Chat ausprobiert und Whatsapp geschriben aber keiner hat bisher geantwortet und auch die Telefonnummer ist nicht besetzt. Total enttäuschend! Finger Weg!

Problème envoi

Ma commande a été traitée le 29/11 et le 04/12, elle n’est toujours pas remise à l’expéditeur. Délai de 4-5 jours pour traiter ma demande auprès du service client pour savoir où est ma commande. Les délais sont lamentables

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima artikel en zeer snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Unseriöse firma

Schlecht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

artikel voorradig, maar dan toch niet, klantendienst reageert niet

Wegblijven, zijn bedriegers eerste klas, oplichters. Ik bestel lampen, die voorradig zijn en direct leverbaar. 26 dagen later nog niets. Klantendienst reageert niet meer, want heb gezegd dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Gelukkig betaalde ik met creditkaart

Gloeilampen slechte kwaliteit

Onlangs standaard gloeilampen 60 watt gekocht . Na een week al defect! Geen kwaliteits lampen dus.

hoe krijgen deze mensen zo'n hooge rating?

geen communicatie, geen voorraad! ik bestelde een doos met lampen die direct leverbaar leken te zijn maar kreeg een paar dagen later een bericht dat ze pas over een maand geleverd zouden worden. uiteraard had ik ze direct nodig dus snel ergens anders besteld en die waren de volgende dag direct binnen. netjes een mail gestuurd naar Gloeilampgoedkoop dat ze de order moeten annuleren en het geld direct even terug moeten overmaken maar daar heb ik nu een week latern nog steeds geen reactie op. het automatisch antwoord wat ik kreeg is als volgt: We hebben uw bericht goed ontvangen en wij streven ernaar om uw bericht binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Bij het sturen van meerdere e-mails of extra berichten via andere kanalen plaatst het systeem uw aanvraag automatisch weer achteraan in de rij. Niet echt vriendelijk en klant gericht dacht ik zo. maar goed de 3 dagen zijn al lang voorbij maar nog altijd geen reactie of mijn geld terug.

besteld en geleverd

volgende dag binnen, top

Slecht (eigen geen) service

Ik had een fout artikel bestel (mijn fout). Heb ze via mail gevraagd hoe dit te ruilen. Ik krijg een standaard mailtje terug dat ze (proberen) binnen 3 dagen te reageren. Na anderhalve week nog niets gehoord. Nogmaals een mailtje gestuurd. Nog steeds reactie. Dus slechte - of eigenlijk dus géén - service...

voorraad???

website meldt voorraad, laten ze je bestellen en betalen, en dan: Geachte heer/mevrouw, Uw bestelling is in goede orde ontvangen. Helaas kan uw bestelling nog niet uitgeleverd worden, omdat een of meerdere artikelen op dit moment niet voorradig zijn: Wij verwachten de producten te ontvangen in ons magazijn op: 28-11-2024 (commentaar :dit is 3 weken later!!!) Wij doen er alles aan om uw bestelling dan zo snel mogelijk te verzenden. Onze excuses voor dit ongemak. Bestel hier niet!

Lange levertijden

Artikelen waren op voorraad toen ik ze bestelde; wacht nu al meer dan een week

Snelle en goede levering

Brengt licht in de duisternis

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Prima leveriing

Alles was snel en goed verzorgd geleverd.

Nog niets ontvangen na 2 weken.

Ik heb ruim 2 weken geleden veel lampen besteld, omdat ze snel zouden leveren. Ik heb nog niets binnen, omdat 1 lamp niet op voorraad was. Ik heb 2x een mail gestuurd dat ik mijn lampen gelijk wilde hebben, omdat ik ze nodig had. Ik heb aangegeven om het geld van die ene lamp terug te storten, maar ik heb nooit geen antwoord op mijn mail gehad. Begin van de week een mail gehad dat ze de 25e geleverd zouden worden, maar ik heb nog niets vernomen over een levering morgen.

Bijzonder dure aankoop geweest!

Kopspiegellamp kleine fitting 20 W na twee weken al stuk, gebruikte de schakelaar om de lamp te gebruiken en PATS lamp kapot! Ik baal enorm, heb er € 4,75 voor betaald….

Geen antwoord en belachelijk late bestelling

Heb een lamp besteld die direct zou komen, maar besteldatum is nu 4 maanden later. Krijg geen antwoord op annulering, ook niet na 3 dagen.

Lampen zijn goed.

Ik had dimbare en gekleurde lampen e27 besteld. Uiteindelijk bijna gekregen wat ik wilde, omdat ze steeds verlaat waren of niet meer leverbaar. Jammer dat eea. lang op zich heeft laten wachten. Wel blij met de geleverde bestelling.

Op donderdag avond besteld en zaterdagochtend bezorgd Snelle service en nette prijs

Een lastig armatuur maar gelukkig nog in het assortiment. Hierdoor duurzaam de lamp kunnen repareren. Top, en een snelle levering.

Goede lampen, slechte communicatie + levertijd

Het duurde ruim een maand voordat het product geleverd werd, omdat ze 1 product niet op voorraad hadden. Deellevering was niet nodig en ook na de nieuw voorgestelde leverdatum geen pro-actieve communicatie dat deze weer vertraagd was.

Goede prijs!

Na een zoektocht op internet was gloeilampgoedkoop de enige aanbieder die deze lamp voorradig had. En de prijs was ook nog eens goedkoop!

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen