Vorsicht! Nach Bezahlung auch auf wiederholte Nachfragen keine Antwort, keine Lieferung. Nie wieder!

Am 22.01.25 vier Artikel bestellt und via PayPal bezahlt. Am 23.01.25 Nachricht vom Verkäufer, dass die Lieferung sich verzögert. Am 06.02.25 Nachfrage an Verkäufer nach neuem Liefertermin. Automatische Eingangsbestätigung vom Verkäufer: „Wir haben Ihre Nachricht erhalten und Sie erhalten innerhalb 4-5 Werktagen ein Antwort. Beim Senden mehrerer E-Mails oder zusätzlicher Nachrichten über andere Kanäle führt dazu, dass unsere System Ihre Anfrage wieder ans Ende der Warteschlange rückt.“ (sic!) Da keine Antwort vom Verkäufer, am 20.02.25 meine Aufforderung an Verkäufer, endlich Liefertermin zu nennen oder Kaufpreis zu erstatten. Bis heute (03.03.25) keine Antwort und keine Lieferung vom Verkäufer.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

rien à dire

rien à dire, j'ai été livré des articles que j'avais commandé, ceux qui n'étaient pas en stock m'ont été remboursés

Snel

Snel geleverd goed verpakt Jammer dat post nl het pakje in naburige gemeente bij een ophaalpunt afleverde terwijl thuisbezorgd was aangegeven Dit was eenzijdige beslissing van post nl daar kan de verzender ook niets aan doen

Perfect!

Super snelle levering. Perfect verpakt. Lampen die nergens meer te koop zijn uit voorraad leverbaar. TOP!

Snel en goed !

De bestelling was snel bevestigd en eveneens snel verzonden. Alles voldeed aan onze verwachtingen.

precies zoals het hoort

niks op aan te merken

Goed geholpen

Ik heb twee gloeilampen gekocht die beide kapot zijn gegaan, maar na contact met de klantenservice kreeg ik het geld terug.

slecht

Ze antwoorden de email niet, op foutief geleverde artikelen! Eigelijk 0 sterren dus. Hoe bot kun je zijn. Gr.

Correct en snel

In de middag besteld, de volgende morgen stond PostNL voor de deur, hoe doen ze dat? Precies de goeie gloeilampen, die passen bij mijn dimmer.

snelle telefonische reaktie op mijn vraag

snel en correct verzonden. goede communicatie

die Verpackungen der Ware ist nicht ausreichend, viele defekte

die Verpackungen der Ware müsste sich ändern,um Transportschäden zu vermeiden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

schnelle Lieferung. guter Preis

Alles ok

Levering komt niet overeen met de afbeeldingen en beschrijvingen

Ik had een lichtslinger besteld met witte kabel en warm witte lichtjes. Toen ik de verpakking open deed bleek het een groene kabel te zijn met lelijke gele lichtjes en niet zoals op vele afbeeldingen ter beschikking mooie helder warm licht. Vervolgens kwam er een communicatie tot stand via whatsapp na een week geen reactie via email. Ik kreeg te horen dat ze geleverd hadden wat ik besteld had. Na de vele slechte rescenties op trustpilot zie ik af van een retour want ik vrees dat ik straks en geen licht heb en geen geld terug krijg.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

zeer snelle levering

en deugelijke verpakking Vooral de snelheid van verzenden

Bon produit mais long à recevoir

Très long à parvenir

heel goed

Ik was op zoek naar een vervangend lampje, waarvan ik twijfelde of die nog in een assortiment zou voorkomen. Een speciale lampje uit een armatuur van tientallen jaren oud. Bij Gloeilampgoedkoop bleek deze nog te koop te zijn en werd de volgende dag reeds geleverd. En ook nog voor een verrassend lage prijs.

Uitstekende service!

Niets op aan te merken, uitstekende service. Groeten, Antoine

de tweede keer op rij dat er niet op tijd geleverd wordt

ik heb weer slechte ervaring met de lever tijd

goede lampen, goed verpakt

Ophalen ipv verzenden

Voor mij heel handig omdat ik mijn bestelling kan ophalen in Nijmegen. Nu is de drempel lager om ook kleinere bestellingen plaatsen, wat bij lampen vaak het geval is. Afhaalpunt is ook 's avonds open.

zeer positief

alles keurig volgens bestelling.

Uitstekend product snele levering

Uitstekend product snelle levering, goede website

Keine hilfreiche Hinweise auf alternative Produkte wie höhere Wattzahlen, LED Technologie usw.

Ich habe ein Produkt nach meiner Kenntnis bestellt. Schön wäre eine Hilfestellung für vergleichbare Produkte z.B. mit anderen Technologien z.B. Halogen vs. LED, 150 Watt vs. 250 Watt usw.

Gut sortiert, schnell geliefert und dazu extrem preiswert

Gute Produkte, schnelle Lieferung zu günstigsten Preisen

Goede ervaring

Heel snelle bezorging na bekeerde verzending Vriendelijke mevrouw en de dag erna was alles geregeld

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen