très heureuse d'avoir retrouver grâce à vous une lummière agréable

livraison un peu longue - mais quel bonheur de retrouver une lumière d'ambiance jolie grâce à vous

Guter Preis, schnelle und unkomplizierte Lieferung!!

Lieferung innerhalb von 4 Tagen erfolgt. Preis ok. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

eindelijk een G4 led lamp in het formaat van een G4 halogeen lampje!

Lighto[302128] G4-1W past in armatuur onder keukenkastjes en geven voldoende en mooi licht!

Uitstekend product en snel in huis.

De lamp die ik kocht via de overzichtelijke site werd de volgende dag al geleverd. Prima lamp!

rapide et correct

zeer snel en perfect zoals besteld. Juist een zaak, was voorzien te leveren op een leveringspunt maar ten einde toch op mijn adres.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte levering, daar wordt je blij van.

Snelle levering. Doen wat ze beloven. Ben al jaren een tevreden klant.

Auslieferung in D ist schlecht

Das Produkt ist soweit in Ordnung. Lieferzeit etwas lang, aber naja, unter den heutigen Bedingungen lebt man damit. Hermes ist definitiv der schlechteste Paketzusteller in D. Ich musste mein Paket 3 Dörfer weiter bei meinem Hausmeister privat abholen. Wie der Auslieferer darauf kommt, mein Paket an eine gänzlich andere Adresse zu liefern ist mir unbekannt. Das Paket war eindeutig richtig adressiert. Weiterempfehlung: bin mir da nicht sicher

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Een week na bestelling de lampen ontvangen

Na een telefoontje dat de bestelling na vier dagen nog niet binnen was werd er gezegd dat dit lag aan de leverancier. Eén gedeelte was er wel maar de andere niet. Na mijn vraag of die al niet vast konden bezorgd worden, zouden de extra bezorgkosten voor mijn rekening zijn. Dit werd mij te duur. En heb toen gezegd dat ik dan maar bleef wachten. Na een week kreeg ik de totale bestelling binnen.

Super geholpen

Leek er eerst op dat de 2 lampjes voor mijn kachel nog even moesten wachten. Maar na een telefoontje met een hele vriendelijke vrouw is het toch allemaal snel verlopen en netjes verpakt. Een aanrader

Ne fonctionnent pas

J'ai commandé 2 ampoules. A la.livraison 1 ampoule ne fonctionnait pas et 1/2h après fonctionnement la 2eme ampoule à rendu l'âme !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Schnell, zuverlässig, tolle Qualität!

Alles perfekt! Jederzeit sehr gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima service. Waar voor je geld.

Telefonisch kreeg ik informatie die ik nodig had. Lampjes besteld en de volgende dag in huis.

Snel geleverd, prima kwaliteit

Na de garantie periode (?) kan ik uw vraag echt beantwoorden.

Hat alles zeitnah wunderbar geklappt!

Danke!

OK

alles ging zoals het moet

Netjes geregeld.

Goed geregeld.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen van Post NL

Bestelling nog niet ontvangen van Post NL

Ware noch nicht erhalten!

Geld abgebucht - kein Wareneingang

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Glühbirne

Passendes Produkt, schnelle Lieferung

snel en makkelijk

Goede antwoorden op vragen en een goede oplossing voor een site probleem geboden en zeer snel geleverd! Top.

Erste Liferung Halogenbirne exakt und schnell.

Leider fehlt noch das Halogenstäbchen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Produit bien reçu conforme à ma commande et livraison très rapide et avec un très bon emballage. Mer

1ere expérience avec ce site et ne manquerai pas de commander à Nouveau .

Goede snelle levering.

Vaker bij jullie een bestelling geplaatst. Nooit problemen gehad. Zeer tevreden.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen