goed en snel

Tot vandaag goed

Echter ik krijg nu een schrijven van jullie dat ik nog moet betalen terwijl ik dat al gelijk gedaan heb. Het is ook bij mij op 18-11-2023 afgeschreven.

Snel en goed

Was heel fijn om de lamp te vinden die ik zocht. Niet echt meer in de handel verkrijgbaar. Maar ook snel en goed verstuurd en ontvangen

Habe die bestellte Ware noch immer nicht erhalten!

Soll eine Bewertung abgeben, obwohl die bestellte Ware nicht geliefert worden ist.

Top! Snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over Gloeilampgoedkoop: lage prijzen, goede service en levering op tijd. Kan niet beter.

Snel de juiste lamp geleverd.

Vlotte levering, goed verlopen

Vlotte levering

Vlotte levering

Artikelen vlot geleverd. Ben minder te spreken over de lamphouders. Deze zijn wel van een erg goedkope samenstelling.

super!

fijne website, snel geleverd: super

Gemengde ervaringen

Ik heb 2 bestellingen gedaan. 1ste kon niet direct geleverd, maar nu blijft alles ijzig stil. 2de werd keurig geleverd.

Ruime keuze en snelle levering

De lampjes voldoen precies aan mijn behoefte. Prettig dat ik bij levering kan kiezen voor afhaalpunt.

Was goed verpakt.

Het artikel was goed op de website te vinden en goed verpakt. Levering duurt wel een paar dagen.

Uitstekende dienstverlening !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

service aprés-vente irréprochable

Bonjour, Aprés un premier envoi avec une erreur de produit, je me suis vue proposer immédiatement, le renvoi des articles commandés sans avoir à retourné la première commande. Je suis très satisfaite du comportement commercial de l'entreprise, dans un univers de commande en ligne plus que fébrile donc merci et félicitations pour votre sens commercial. Je vous assure de ma fidélité lors de mon prochain besoin.

Lieferung ist noch nicht angekommen

2 Wochen nach der Bestellung ist die Lieferung noch nicht angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Wachten te lang omdat 1 artikel niet voorradig is. Dit is geen service.

De communicatie is perfect maar ik vind dat weken wachten op artikelen omdat 1 artikel niet voorradig is te lang. Dan moeten ze de voorradige artikelen verzenden en later het andere artikel. Dit kost extra maar dat is het risico van zakendoen.

Correct op de hoogte gehouden van tijd waarop de levering plaats kon vinden

Ik ben goed op de hoogte gehouden van de reden waarom de levering een poos op zich liet wachten

tevreden

Makkelijk bestellen en snelle levering

Fijne communicatie

Niet alles was direct leverbaar Netjes per email op de hoogte gehouden Ineens een mail over de levering en toen was het er ook zo Netjes verpakt ook

Pas ancor resu

J'ai commandé sa fais 4 jours toujours pas de numéro de suivi

• Nous recommanderiez-vous? Non

commande non reçue à ce jour

je ne peux pas juger puisque je n'ai pas encore reçu la commande

• Nous recommanderiez-vous? Non

Schnelle und gute Produkte

Schnelle Lieferung. Ware ist gute Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

G4 Birnen

Leuchtktaft entspricht nicht der Angabe- Anruf beim Servcie war sinnlos, weil Unkenntis. G4 35 W - nicht heller alls 28 W- 320 LM vs. 535 Lm Anruf bei der Servicenummer war leider von Unverstnändis geptägt !!

Blij met de bestelling

Na het bestellen was het niet mogelijk om gelijk te leveren omdat de lampen niet op voorraad waren. Maar wachten was het wel waard. Keurig verpakt en geleverd door Post.nl. Blij na het openen van de verpakking. Lampen zien er goed uit. Onze 42 lampen op dimmers gaan onze woonkamer en keuken weer gezellig verlichten.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen