Snelle en goede levering

1e keer bestelling gedaan ,zeer tevreden.

Guter Preis, zügige Lieferung

Alles in Ordnung, die Leuchtmittel haben einen guten Preis, Versandkosten und Mindermengenaufschlag sind fair und immer noch günstiger, als weite Wege zum Fachgeschäft.

Snelle levering, maar niet zo goed

Ik bestelde 6 lampen, de levering was heel snel. Echter waren er 2 lampen die niets deden, dit vond ik jammer. Verder alles prima.

Alles goed gegaan vanaf het begin. Het bestellen tot het bezorgen. Dank u

Snel geleverd in buurland

Toffe website met tal van mogelijkheden naar ieders wil.Daarbij zeer scherpe prijzen.Makkelijke betaling en de levering is super snel. Ben een zeer tevreden klant.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De zending is snel geleverd, een min punt is wel dat er 3 kapotte lampen bij zaten, waren gebroken, heb ze niet allemaal gecontroleerd verder.

Gutes Produkt, mangelnde Kommunikation

Nachdem der Kauf online abgeschlossen war, kamen keine weiteren Informationen zu dem Versandt. Ich musste den Kundenservice kontaktieren und fragen wie es mit der Lieferung aussah worauf die antworteten, dass die Ware bereits versendet wurden. Weiterhin wurden die Waren mit Hermes verschickt anstatt DPD, wie während dem Kaufprozess angegeben. Die Glühbirnen sind dennoch Top! Nur die Kommunikation zwischen Bestellungabgabe und Lieferung fehlte einigermaßen.

Es hat alles wunderbar geklappt!

schnelle, unkomplizierte Abwicklung

Kan niet beter!

zeer klantvriendelijk!!! geweldig !! vlugge bezorging!!

Goede communicatie en snelle service.

De fittingen die ik had besteld waren niet voorradig (niet verrassend gezien ze nergens anders nog aangeboden worden) waardoor de levering iets langer op zich liet wachten. Dit werd heel helder en duidelijk gecommuniceerd.

Helaas liet de bestelling wel wat lang op zich wachten, omdat 1 artikel niet leverbaar bleek te zijn. Toen echter bij aankomst van de bestelling 2 lampjes defect waren, ontving ik na contact hierover al de volgende dag 2 nieuwe lampjes.

Die Alternative zum langwierigen Suchen vor Ort

Vielen Dank, es ist alles super gelaufen, zeitnah u. einwandfrei - gerne wieder.

Mijn bestelling was goed

Precies wat ik nodig had

Lampen hebben een hele rare rode kleur

Deze lampen zijn niet flame, maar het lijkt veel meer op rood het ziet er niet uit en de licht opbrengst is zeer matig

Voorraadniveau's kloppen niet, verzending een complete ramp!

Ontevreden, geen concrete oplossing en opvolging.

Supersnelle levering!

Snelle levering voor een zeer lage aantrekkelijke aankoopprijs.

tijdige toezending

we ontvingen het pakketje op tijd en alle lampen waren heel. Fijn om een adres te hebben waar je nog lampjes kunt kopen, grote fitting en weinig Watt. voor een hanglamp met veel lampjes.

Aanrader !!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ALLES BESTENS

PROMPTE LIEFERUNG

perfect

heel snel bezorgd in 1 dag, alles in voorraad en supergoedkoop. hier koop ik voortaan

100% tevreden

ik had 2 gloeilampen besteld die special voor de Lunar lamp warmte moesten afgeven. Bij Mathmoss was de lamp al heel lang niet meer leverbaar. Kiyoh heeft ze mij geleverd en ook nog veel goedkoper ! levering was iets vertraagd, maar zelfs met 1 dag vertraging ben ik zeer tevreden Goed bezig Kiyoh !

Site pratique pour des lampes peu courantes

J'ai eu beaucoup de difficultés pour payer par CB, le système buggait !

Prima leverancier!

Defect werd erg snel en goed opgelost

Snelle correcte levering.

Snelle goede levering van de spotjes. Keurig verpakt.

makkelijke website en snelle levering

zoals een online shop hoort te zijn. simpel en goed

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen