bulbs received broken

One out of two ordered bulbs received broken

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Snel accuraat en goed geprijsd

Goed maar duur.

Zoetermeer boven

Il faut un meilleur suivi du courrier

Il faut un système de tracking qui permet de suivre l'envoi. J'ai dû contacter le service client pour l'obtenir. Par ailleurs, il me semble que l'envoi était supposé être géré en France par Chronopost, mais dans le tracking c'est une autre société. Il faudrait remettre à jour vos informations. Cordialement, Alain FERRAGUT

Alles ok ohne Besonderheiten.

S.O.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte levering tegen een redelijke prijs

Ze hadden een vrij exotische lamp op voorraad tegen een redelijke prijs. Als het dan ook vlot en probleemloos geleverd wordt hoor je mij niet klagen.

Snel geholpen goed verpakt Normale lampen gevonden erg blij

Ik kan helaas niet tegen led-lampen ivm mijn hersenschade En was op zoek naar lampjes Blij dat ik jullie vond En wil nog vaak voor meer lampen van jullie gebruik maken. Duidelijke emails en snel goed verpakt ontvangen

Vlot geleverd

Goed. Snelle levering

goede prijs/kwaliteit en accurate levering

als vanouds

top service

Waar vind je nog een halogeen met bajonetfitting!

Kan niet mooier

Lampen besteld die nog heel lang mee moeten gaan. Geen Led maar ouderwetse gloeilampen.

5 jours que j’ai payé

5 jours que j’ai payé Aucune livraison Aucune info A fuir absolument

• Nous recommanderiez-vous? Non

prima service

Twee led lampen besteld. Een daarvan blijkt random aan en uit te gaan. Na telefoontje, zonder problemen en kosten een nieuwe opgestuurd gekregen. Zes STERREN.!

Goede service.

Na een waarschijnlijk door mij abusievelijk bestelde lamp deze verkeerde retourgezonden met het verzoek om deze om te ruilen voor de juiste ben ik snel en netjes geholpen. Chapeau.

Echt fantastische ervaring, zoals het hoort.

Heel correcte ervaring als klant, komen toezeggen na wordt keurig op de hoogte gehouden bij niet directe levering.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Du choix à des prix raisonnables !

Site clair ! Choix intéressant et prix abordables. Je recommande votre site !!

Fantastisch hadden de gloeilampen die ik nodig had...s.avonds besteld en de volgende dag al in huis

Klein Lampje van ca. 3,50 was veel energie om het in huis te krijgen

Een lampje van ca. 40mm lang en ca. 15mm dik kan gewoon in een bubbeltjes envelope en worden afgeleverd in de brievenbus . Nu zat het in een doos van ca. 130 x150x180mm !! Daardoor, omdat ik niet huis was op het juiste moment en volgens post nl opgehaald 1 km van huis bij yorcom opgehaald maar de post nl had het weer meegenomen om het bij mij thuis weer af te leveren. Maar terwijl ik bij yorcom stond om het af te halen probeerde post no het pakketje wederom af te leveren bij mij thuis dus moest ik een uur wachten en ging wederom naar Yorcom en “ yes” eindelijk hat ik dit kleine lampje !! En zoals ik al opmerkte dit had allemaal voorkomen kunnen worden door het in een bubbeltjes envelope te doen ! Het is allemaal geen ramp maar dit kan natuurlijk makkelijker ! Het lampje was helemaal prima !! Met vriendelijke groet en ……. Carpe Diem !! Frans Koevoet !

Unkompliziert

Schnelle Lieferung unkomplizierte Bestellung gute Ware

Absolut perfekt in Preis, Leistung und Versand

Trotz Kleinbestellung verlief alles einwandfrei und schnell. Sehr empfehlenswerte Firma.

Ware ist top

Schnelle Lieferung und einfache Bestellung