Snelle levering en goede service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Habe die Sendung noch nicht bekommen.

Sehr geehrte Damen und Herren, wenn Sie jetzt schon nach meiner Erfahrung fragen, bedeutet das, dass Sie davon ausgehen, dass ich die Bestellung schon erhalten habe. Das ist nicht so, die Bewertung fällt also nicht gut aus. Fragen Sie das nächste Mal bitte nach Abschluss der Lieferung. Auch beim Feld "Würden Sie uns weiterempfehlen?" kann ich nicht mit Ja antworten, weil ich die Ware noch nicht empfangen habe. Die Option "Kann ich noch nicht sagen" ist leider nicht verfügbar, deshalb muss ich mit Nein antworten, denn bevor ich die Ware nicht in der Hand habe, werde ich keinen Händler empfehlen. Mein Hauptkritikpunkt ist also, dass Sie schlecht organisiert sind, so dass die Bewertungsumfrage zu früh verschickt wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Hat wirklich alles super geklappt

Dies war der einzige Online Shop, wo ich die für unsere Dunstabzugshaube passenden Spot-Birnen gefunden habe. Versand war echt schnell, die Maße absolut wie angegeben, passt alles und endlich habe ich wieder Licht beim Kochen . Ich bin sehr zufrieden

Super geregeld

Word netjes op de hoogte gehouden en artikelen zijn altijd goed super

Snelle en correcte afhandeling

Duidelijke website met alle producten netjes beschreven

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekende service

Gloeilampgoedkoop doet zijn naam eer aan. Ik vond er een gloeilamp die in de winkel niet meer verkrijgbaar was voor een hele lage prijs. Daarbij snelle en uitstekende service.

Duurde iets langer dan beloofd

De levering binnen 24 uur werd helaas niet waar gemaakt. Moest tenslotte ruim een week langer wachten totdat mijn bestelling werd geleverd. In de meeste gevallen zou ik dit niet erg hebben gevonden, maar wanneer je aangeeft op de site dat ze in voorraad zijn en uiteindelijk duurt het dan langer omdat ze er niet zijn, dan vind ik dit teleurstellend. Doe geen beloften die je niet waar kan maken. PS. En het lag zeker niet aan de transporteur ! Jammer gemiste kans !

Snelle en accurate levering van een goed product!

Snelle en accurate levering van een goed product! Bedrijf is aan te bevelen.

Heel goede service,,en dag erna al in huis Top

Super produit

Correspondait à mes attentes

Ras

Délai respecté produit conforme à mes attentes

Zeer snel geleverd tegen goede prijs

Zie boven; grote keuzemogelijkheid met goede specificaties.

Schnelle Lieferung

Perfekt

Kwaliteit lampen niet goed

Vijf lampjes besteld. Eén lampje defect en andere lampjes niet volledig identiek in lichtopbrengst en kleur. Slordig. Wel snelle levering.

Alles prima

Veel keus goede producten

Excellent

Bien livré bien emballé aucun problème cordialement

Hartstikke blij

Ik ben in mijn woonplaats zoetermeer langs verscillende lampen- en ook speciaal zaken geweest Voor eenvoudige gekleurde lampen kleine fitting Niemand had dit Alles was smart Óf grote fitting Zelfs de kringloop hier had bakken vol met grote fitting gekleurd Behalve JULLIE!! FANTASTISCH Blij Mooie prijs En snel geleverd Mijn DANK is onbeschrijfelijk GROOT Dit heeft ons hele feest opgeluisterd

Hakelige Bestellung, sonst ok

Der Bestellvorgang war etwas schwierig. Zahlungsvorgang per Kreditkarte konnte nicht abgeschlossen werden. Über PayPal war es OK. Lieferung schnell und problemlos.

Netjes op tijd geleverd.

Geen ervaring , verkeerde fitting besteld!

Prima , netjes ingepakt, levering was een weekje later.

Bij de aankoop is het handig om de leverdatum inschatting aan te geven. Als je verwacht dat je de lampen met 2 dage. In huis het blijkt 10 dagen te zijn kun je mis pakken , wat direct als vervelens wordt ervaren. In ons geval was dit geen punt.

Duurde dit keer langer

Op de site las ik, dat de lampen op voorraad waren. Na mijn bestelling bleek dit van niet en heeft het 3 weken geduurd voordat deze geleverd werden. Ik zou een volgende keer dit wel weer bestellen, maar zou wel van tevoren willen weten, dat het een tijdje gaat duren. Het is zeker fijn dat ik mijn kaarslampjes nog ergens kan aanschaffen.

Goede telefonische informatie service en snelle levering.

Telefonische informatie uitstekend en zeer snelle levering.

Mooi licht in donkere tijden

Ruime sortering, snel besteld en geleverd

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen