Onmisbaar!!!!!

Zoveel mensen hebben nog “normale” lampen nodig omdat de led lampen niet overal geschikt voor zijn. Dus Gloeilampgoedkoop onmisbaar!!!!!

Pas satisfaite de la lumière rendue

Bonjour, Le lustre me plaît mais la lumière est trop violente, de plus pas moyen de mettre un variateur d’intensité ni de changer les ampoules pour mettre des choses plus douces et de rendre la lumières plus intimistes ! Je suis déçue !

Lieferung i.O., Lieferzeitzu lang

Ich habe am 9.12.2023 bestellt und per Vorkasse bezahlt. Im Internet war die Lieferzeit mit 3-4 Werktagen angegeben worden. Per e-mail bekam ich dann eine Benachrichtigung über den "voraussichtlichen" Liefertermin 19.12.2023. Von Hermes bekam ich dann am 21.12.2023 die e-mail-Info, dass der Liefertermin voraussichtlich zwischen dem 23. und 27.12.2023 erfolgen wird. Geliefert wurde am 28.12.2023. Das ist eine riesige Diskrepanz zwischen der Internetangabe und den zweimal (!) nicht eingehaltenen Terminankündigungen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Je n'ai pas reçu le colis

Pourriez-vous vérifier et m'informer ? 07 63 94 98 82

Fehlende Lieferung

Habe meine Bestellung vom 22.12.2023 noch immer nicht geliefert bekommen!!!

Langer Transport durch Hermes

Lieferung bis heute nicht angekommen. Freitag an Hermes Osnabrück übergeben Für 45 km noch keine Nachricht über Zudtellung

Alles tip top

Positief

De door mij geplaatste bestelling was niet op voorraad. Regelmatig werd er een mail gestuurd over de status van de bestelling. Heel fijn. Ik heb inmiddels weer een bestelling geplaatst. Vol van vertrouwen! Groet, Nelleke

Goede service en hele snelle levering

In avond bestelling geplaatst en in ochtend, ondanks kerst drukte, al ontvangen. Heel erv bij mee! Dank jullie wel

problemen bij leveren en afhandeling

er werden verkeerde lampen geleverd, deze zijn teruggestuurd, en verder er niets meer van gehoord, wel online betaald, wacht nu al van 7 december, vandaag zijn we 27 december en nog geen replay of terugbetaling ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Delivery date unbelievable

3 months delivery date and still not receive the goods !!!!!!!!

Top zaak

Lamp besteld netjes een Email ontvangen dat het wat langer duurde door niet voorradig twee dagenblater ging de bel van bezorging TOP !!

Uitstekende en snelle service.

Snel, mooie prijs

Super snel geleverd! Top

Top geregeld

Goed en snel ik zeg top

Nog steeds niets ontvangen

Niets ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Nee

De laagste prijs en prompte ontvangst, binnen 24 uur.

Uitstekende service ruime keus, laagste prijs

Snel goedkoop en goed

Lampjes nergens meer te koop behalve hier, supersnel in huis en best tevreden over de kwaliteit.

sehr traurig

Ich habe die Sendung bis heute noch nicht erhalten.

Snelle levering, goed product

En ook nog een vlotte service

Goed product. Snel geleverd

Lampje is voor mij besteld en snel geleverd

Gut verpackt, schöne Lampe, schnelle Lieferung.

Gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel, supersnel, correct, betaalbaar. In één woord top.

Top aan iedereen aan te bevelen, doe zo verder!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

J’ai commandé j’ai payé et vous ne m’avez pas livré

Vous êtes mauvais

Mercuriusstraat 5