Ik zeg gewoon goed

Kwaliteit 100% meer kan ik niet zeggen

Geleverde bestelling stonk heel erg

Product voldoet aan de verwachting, maar het product stonk extreem hard naar sigaretten. Stank was niet te harden.

snelle levering aan correcte prijs

topkwaliteit aan correcte prijs, snelle levering

Snel en mooi opmaat

Goede prijs en goed opmaat

Matten voor corolla cross passen perfect en zien er goed uit

Mooie stevige rubbermatten met rand zodat water niet in de auto loopt. Ben er blij mee. Ook bestuurdersmat goed vast te zetten op originele punten.

Betrouwbare leverancier

Makkelijk op merknaam en type te bestellen. Snelle levering

Prima pasvorm en snel geleverd

Geweldige service

Gemakkelijk om te bestellen goede kwaliteit van de producten en een snelle verzorgde levering ben zeer tevreden

Snel en netjes geleverd

Rubbermatten voor mijn auto besteld. Levering en snelheid is precies wat je er van verwachten mag.

Goeie kwaliteit en service

Was iets fout gegaan kwa bestelling en onduidelijkheid op de site maar het werd heel snel en netjes opgelost kreeg ook nog korting omdat ze na mijn bestelling een actie hadden. Dus top service

Snelle levering en prima prijs

Prima kwaliteit voor een concurrerende prijs en snelle levering

Snel verzonden, netjes verpakt

Besteld: Automatten voor een Audi A3 2023 Sportback: RMG-815-4D. Pasvorm net niet perfect. Kofferbakmat was prima. Mijn vriendin is met alle mattensets erg blij.

Precies wat ik er van verwacht.

Uitstekende, goed passende automatten. Geleverd snel volgens afspraak.

Snelle levering en spullen zijn ook goed

Perfect passende matten

Perfect passende matten voor mijn VW

Top product

Zeer snelle levering en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Prima kwaliteit en 100% passend

Ik vond de matten bij de dealer eigenlijk veel te duur, dus verder gaan zoeken en kwam bij automatten.nl uit. Omdat i daar per merk en per model kon zoeken ben ik er van uit gegaan dat die ook wel zouden passen. Geweldig!

Mooie goed passende kwaliteit

Het betreft in deze een rubbere mat voor in de kofferbak van een Aygo X. Deze is zeer goed passend en van mooie kwaliteit. En dat was met onze vorige auto ook al het geval.

Top mat

De perfecte kofferbak mat.

Niet 'gewoon' zitten, maar Genieten (met hoofdletter G), tijdens mijnautorit: Auto Stoelhoezen

Gekocht: Autostoelhoezenset Advanced zwart-rood (complete set) Productcode: SCO-ADV201. Besteld en de volgende werkdag al kunnen afhalen. Top Service en Erg scherpe prijs Prima product: Zoals in het Onderwerp al aangegeven: Nu rijdt ik niet van A naar B: Maar Geniet ik van mijn rit. Erg Comfortabel. En vooral Zachte Hoezen. Omsluiten en ondersteunen de Rug tijdens mijn autorit. TopBedrijf

Op op tijd geleverd, prima automatten

Na het - achteraf - lezen van de reviews, toch een beetje schrik. Maar er werd snel gereageerd op mijn mail en de matten werden binnen 4 dagen geleverd. Goede stevige kwaliteit.

Past perfect

Vlug geleverd, en past perfect

Precies wat we zochten

Zeer goed.

Prima pasvorm en snel geleverd

Prima pasvorm en snel geleverd. Goeie kwaliteit. Dik tevreden.

Super kwaliteit

Het is al meerdere keren dat ik autobekleding besteld. Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit en voor het aangeboden dienst

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!