Snel verzonden, netjes verpakt

Besteld: Automatten voor een Audi A3 2023 Sportback: RMG-815-4D. Pasvorm net niet perfect. Kofferbakmat was prima. Mijn vriendin is met alle mattensets erg blij.

Precies wat ik er van verwacht.

Uitstekende, goed passende automatten. Geleverd snel volgens afspraak.

Snelle levering en spullen zijn ook goed

Perfect passende matten

Perfect passende matten voor mijn VW

Top product

Zeer snelle levering en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Prima kwaliteit en 100% passend

Ik vond de matten bij de dealer eigenlijk veel te duur, dus verder gaan zoeken en kwam bij automatten.nl uit. Omdat i daar per merk en per model kon zoeken ben ik er van uit gegaan dat die ook wel zouden passen. Geweldig!

Mooie goed passende kwaliteit

Het betreft in deze een rubbere mat voor in de kofferbak van een Aygo X. Deze is zeer goed passend en van mooie kwaliteit. En dat was met onze vorige auto ook al het geval.

Top mat

De perfecte kofferbak mat.

Niet 'gewoon' zitten, maar Genieten (met hoofdletter G), tijdens mijnautorit: Auto Stoelhoezen

Gekocht: Autostoelhoezenset Advanced zwart-rood (complete set) Productcode: SCO-ADV201. Besteld en de volgende werkdag al kunnen afhalen. Top Service en Erg scherpe prijs Prima product: Zoals in het Onderwerp al aangegeven: Nu rijdt ik niet van A naar B: Maar Geniet ik van mijn rit. Erg Comfortabel. En vooral Zachte Hoezen. Omsluiten en ondersteunen de Rug tijdens mijn autorit. TopBedrijf

Op op tijd geleverd, prima automatten

Na het - achteraf - lezen van de reviews, toch een beetje schrik. Maar er werd snel gereageerd op mijn mail en de matten werden binnen 4 dagen geleverd. Goede stevige kwaliteit.

Past perfect

Vlug geleverd, en past perfect

Precies wat we zochten

Zeer goed.

Prima pasvorm en snel geleverd

Prima pasvorm en snel geleverd. Goeie kwaliteit. Dik tevreden.

Super kwaliteit

Het is al meerdere keren dat ik autobekleding besteld. Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit en voor het aangeboden dienst

Super service en keuze en kwalteit

Snelle service, prachtige kwaliteit

Snelle levering prijs kwaliteitverhouding is goed

Werd snel geleverd. Kofferbak mat past zoals beloofd.

Mooie hoezen helaas de verjkeerde

Zocht nieuwe matten ter vervanging van mijn stoffen matten. De levering was erg snel en de rubberen matten die ik besteld had waren erg mooi en heel veel voordeliger dan bij de officiële dealer.

Nul

15 januari voor 57,90€ automaten besteld mijn bestelling en betaling geaccepteerd tot op heden geen automaten reeds 2 keer een e-mail gestuurd 2 keer een nietszeggende automatische reply gekregen daarna niets meer

Zeer bonafide bedrijf.

Ik had teveel besteld en kon het terugsturen. Binnen een week werd mijn geld terug gestort. Ik bestel al jaren hier mijn automatten. TOP bedrijf.

Perfecte service - goed product

Snelle en correcte service - goed product.

Kofferbak mat besteld die werd snel en corect geleverd...mooi spul

De bovenknop krijg ik niet vast op het velcro gedeelte.

bovenknop krijg ik niet op het velcro gedeelte en dus krijg de mat niet vast waar het hoort Mvg

as it should be

easy to order, quick delivery, perfect product at decent price

Prima bedrijf!!!!

Zeer tevreden over de prijs,kwaliteit

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!