Super automatten

Goede kwaliteit en snelle levering

top kwaliteit en service

Goede kwaliteit en zeer responsieve after-sales service

Geweldig snelle service

Matten werden snel geleverd, en passen perfect!

Mooi afgewerkt product

De automatten voldoen volledig aan mij verwachting. Passen perfect. Mooi afgewerkt.

Geen gehoor na verkeerde levering/bestelling

Rubberen matten besteld voor mijn wagen, maar bij levering zijn het schaalmatten. Had volgens mij wel rubbermatten aangeklikt maar ga daar niet over discussiëren. Heb dan een mail gestuurd naar info@ automaten.nl om een retour aan te vragen of een eventuele wissel maar na drie dagen heb ik nog altijd geen gehoor gekregen. Hopelijk doen ze dit binnen de veertien dagen.

Slechte kwaliteit

De matten zijn van zeer slechte kwaliteit ze pluizen heel erg waardoor het overal terecht komt in je interieur de pas vorm is ook niet 100% ik bestel hier nooit meer iets

Zeer goede kwaliteit

Voor onze Opel Mokka X nieuwe automatten besteld bij automatten nl. Gemakkelijk te bestellen en de kwaliteit is top. Ook handig, de originele bevestiging onderdelen zijn reeds gemonteerd in de mat.

alles prima

precies volgends afspraak vlotte levering goede verpakking

Snel en juiste pasvorm

Makkelijk te bestellen en een goede prijs kwaliteit

Ik zeg gewoon goed

Kwaliteit 100% meer kan ik niet zeggen

Geleverde bestelling stonk heel erg

Product voldoet aan de verwachting, maar het product stonk extreem hard naar sigaretten. Stank was niet te harden.

snelle levering aan correcte prijs

topkwaliteit aan correcte prijs, snelle levering

Snel en mooi opmaat

Goede prijs en goed opmaat

Matten voor corolla cross passen perfect en zien er goed uit

Mooie stevige rubbermatten met rand zodat water niet in de auto loopt. Ben er blij mee. Ook bestuurdersmat goed vast te zetten op originele punten.

Betrouwbare leverancier

Makkelijk op merknaam en type te bestellen. Snelle levering

Prima pasvorm en snel geleverd

Geweldige service

Gemakkelijk om te bestellen goede kwaliteit van de producten en een snelle verzorgde levering ben zeer tevreden

Snel en netjes geleverd

Rubbermatten voor mijn auto besteld. Levering en snelheid is precies wat je er van verwachten mag.

Goeie kwaliteit en service

Was iets fout gegaan kwa bestelling en onduidelijkheid op de site maar het werd heel snel en netjes opgelost kreeg ook nog korting omdat ze na mijn bestelling een actie hadden. Dus top service

Snelle levering en prima prijs

Prima kwaliteit voor een concurrerende prijs en snelle levering

Snel verzonden, netjes verpakt

Besteld: Automatten voor een Audi A3 2023 Sportback: RMG-815-4D. Pasvorm net niet perfect. Kofferbakmat was prima. Mijn vriendin is met alle mattensets erg blij.

Precies wat ik er van verwacht.

Uitstekende, goed passende automatten. Geleverd snel volgens afspraak.

Snelle levering en spullen zijn ook goed

Perfect passende matten

Perfect passende matten voor mijn VW

Top product

Zeer snelle levering en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!