GOED

Betellen ging makkelijk. en de matten binnen een paar dagen in huis.

Zeer goede service

Goede, snelle levering en fijne communicatie.

Mooie kwaliteit!

Heb via automatten.nl nieuwe matten voor mijn wagen besteld. De website is eenvoudig in gebruik. En mijn matten werden al na enkele dagen geleverd! Ook mocht ik nog genieten van een mooie korting enkele dagen na black friday! De kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen. Door deze matten zal ik niet snel doorzitten dankzij de laag rubber onderaan die ik er bij de afwerking heb bij gekozen (mijn originele matten hadden dit niet!). Ik ben zeer tevreden! Top!

uitstekend

Reeds 2de maal dat ik bij jullie automatten bestelde en alles prima verlopen waarvoor dank ! met vriendelijke groet, Jan VRa

Super mat

Super fijne sterke auto mat

prima service

Goed passende stoelhoezen voor mijn transit. Goed afgewerkt.

Passen prima

Wanneer je dezelfde matten besteld graag apart verpakken met het juiste jaar van dezelfde soort auto

Goede voordelige kofferbakmat

Netjes op tijd geleverd , goed verpakt

Zoals het hoort, er kunnen er nog veel van leren....

Wij wonen in Spanje hebben besteld en de matten zijn snel geleverd hier

Bij veel webshops is het niet mogelijk om in Spanje te laten leveren, bij automatten wel, deze jongens begrijpen de comerciele kant en zijn de goede weg ingeslagen.

Kwaliteitsmatten met perfecte passing voor een mooie prijs!

Ik kom steeds terug bij Automatten.nl: de matten zijn stevig (ook al in basisuitvoering) en zien er heel goed uit, er is véél keus (niet alleen in materiaal, maar ook in kleur, wel of geen hakversteviging, bevestigingsmateriaal) en de prijs is absoluut passend!

Helemaal goed :)

Wederom na vele jaren intensief gebruikt, toe aan nieuwe matten. Goede ervaringen met Automatten nl en dus weer daar besteld. Solide materialenl en netjes en stevig gecappitioneerd. Als het bouwjaar van de auto en de bevestiging aan de vloer correct is aangegeven bij bestellen is het toegezonden product identiek passend als (auto)fabrieksversie.

Ruim assortiment

Deze webshop heeft een ruim assortiment in zo wel kofferbakmatten als interieurmatten.

Mooi. Maatvoering klopt altijd. Kleur en biezen: veel keuze in kleur. Snelle levering

gewoon goed

Zoals besteld zo is het ook geleverd en de kwaliteit is goed.

Prima, degelijk koffermat

Past perfect

Mooie matten, perfect op maat

Goede kwaliteit en snelle levering

PRIMA BEDRIJF

afspraken stipt nagekomen, sneller geleverd dan beloofd. prima pasvorm van de kofferbakmat.

Positief.

Prima product, goede pasvorm

Wordt vriendelijk geholpen

Mooie pasklare automatten

Duidelijke website en goede klantenservice. Geen problemen met het retourneren van het product, toen bleek dat dit toch niet aan mijn verwachtingen voldeed.

Zeer snelle reactie of een vraag en daarna perfect geholpen

Snel en zorgvuldig

Gewoon goed

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!