Uitstekend product, snelle correcte afhandeling

Product voldoet aan de verwachtingen zowel wat betreft de pasmaat als de kwaliteit. Bestelling en leveringen verliepen vlot en correct.

snelle levering maar het passen van de matten is niet 100%

Beste, ik moet eerlijk toegeven dat ik de matten heel snel in ontvangst heb mogen nemen dus dat loopt perfect. Alleen ze passen niet mooi 100% aan met de inkepingen in de wagen en daardoor een beetje rommelig ogen als ze liggen maar over de kwaliteit heb ik niks aan te merken. Ik heb ze nu in mijn nieuwe wagen gelegd en dan vind ik het iets meer storend dat ze niet 100% passen maar als je nu naar een tweedehands wagen zou gaan dan zou het minder storend zijn.

Ben erg tevreden

Goede pasvorm en service

De kofferbakmat is geleverd zoals omschreven

zeer goed

goede beschrijving

Past perfect zoals verwacht

mooi en goed materiaal , het past ook netjes om de stoelen

mooi en goed materiaal , het past ook netjes om de stoelen

past precies

De matten voor onze Ford Kuga 2011-2013 passen precies.Advies meet van te voren de afstand tussen de gaten en verifieer dit met automatten.nl Dan kom je niet voor teleurstellingen te staan.

Niet goed

Op 25-11-2023 twee sets automatten besteld , winter en zomer matten . Tot op heden nog niets ontvangen . Een telefoontje gepleegd , er werd gezegd dat de rubber matten vrijdag 8-12-2023 binnen zouden komen dan konden ze maandag verstuurd worden . Nog steeds geen matten . Dat is niet ok .

Matten voor Mercedes B

Matten besteld voor Mercedes B. Eerste levering was niet goed maar uiteindelijk wel netjes opgelost.

Slechte ervaring

Bestelling is niet goed bevallen, contact opgenomen met de klantenservice. Eindeloos e-mailen zonder goede oplossing. Maar gestopt met mailen want heb meer te doen als iedere dag met Automatten bezig te zijn. Probleem opgelost door elders de benodigde onderdelen te bestellen.

Hulp van de medewerkster bij het verzenden van de bestelling (had problemen met het account

heb auto stoelhoezen gekocht voor mijn Golf 7. het past perfect. het matriaal is goed. wat is meest belangrijk dat het product is netjes ingepakt niet gevouwd zodat geen rare streepjes achterlaat. ik raad dit zaak wel aan. Gr,

Goede service en vriendelijk personeel

Ik had een bestelling geplaatst, keurig direct een bevestiging mail gekregen en ook netjes binnen de tijd geleverd! Ik had echter iets verkeerds aangeklikt en hier contact voor opgezocht. Ik kreeg al vrij snel een reactie per mail en kreeg het zelfs per post thuis gestuurd! Heel netjes alles opgelost, hier kan menig bedrijf nog wat van leren! Nogmaals Heel erg bedankt!

De matten slijten al na 2 weken :-(

De matten slijten al na 2 weken :-(

Ze leveren goede matten

Perfecte passing

Ideaal te bescherming van de kofferbak. Zeker met natte zaken of morsten, is het een kwestie van de mat afspoelen, drogen en terug plaatsen. * de mat ruikt in het begin wel naar rubber.

heel positief

voor 2 verschillende wagens (oldtimers) matten besteld, mooie afwerking, perfecte pasvorm.

Soepel en snel bestellen met aandacht voor detail.

Mijn bestelling was eerst niet op maat, maar na het bsturen van een sjabloon had ik binnen twee dagen de juiste maat voor mijnvroeg Mercedes-Benz 107-model. Hele goeie service en denken met je mee. Erg tevreden over de geleverde automatten.

Doen wat ze beloven.

Mijn besteld product, is snel geleverd zoals afgesproken.

Product is ok

Past perfect.

Zoals geadverteerd, perfecte pasvorm.

Al twee verzoeken om een review maar nog niets geleverd

Zie boven

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!