Perfecte service!

Heel snel en fijn!

Ziet er mooi uit

Wij zijn tevreden

vandaag besteld dag nadien geleverd zoals beschreven,top

uitstekend

prima kwaliteit zeer goede pasvorm montage niet eenvoudig laten doen voor die 95euro zou ik zeggen.

Perfect,snel,100%

Superlevering, kwalitatief perfect

goede kwaliteit

vlug en goede levering

Goed passende mat

Prima snelle levering. Kofferbak mat van rubber past perfect in mijn Kia Sportage 2024.

Perfecte service

Prima product en een zeer behulpzame en klantvriendelijke medewerkster. Daarom de voor mij hoogst haalbare score: 9.

Mooi product voor prima prijs

Snelle levering van perfect passende producten (Mazda CX60 en Nissan X-trail)

Goede, passende mat

Goede keuzehulp op de site en snelle levering van de automat: maatwerk!

Goede duidelijke site, snel geleverd en mooie materialen

perfekt

past perfin onte Golf Variant

Super service door goed mee te denken

Goede ervaring omdat er mee werd gedacht toen de mat die wij zochten er niet tussen stond

Prima matten

Snelle bezorging

Prima pasvorm en snelle verzending

A4 Avant rubber kofferbakmat past zeer goed en snelle verzending van deze order

Snelle reactie en meedenken voor oplossingen

Slijtage beschadiging van de stoffen bekleding van mijn autostoel is moeilijk te repareren. Automatten denkt mee aan goedkopere oplossingen om verdere slijtage te voorkomen. Prima feedback!

Prima matten en snelle levering

Pasvorm is prima en mijn auto ziet er weer als nieuw uit

Vlotte en correcte levering

Goed verpakt

Prima product

Ik zocht een automat om de wagen te beschermen bij vervoer van bosbouwmateriaal. Op maat een mat gevonden en die doet nu dienst. Hoe lang die meegaat zal ik moeten afwachten. Voor de rest prima service en het lijkt me een goede prijs kwaliteit

Levering prima en snel

Levering prima. Kofferbakmat zelf vrij dun en past niet 100%. Komt ook door haken in de kofferbakruimte.

Perfect!

Zeer goede ervaring met automatten.nl.

gemakkelijk besteld, vlot geleverd

de webshop is duidelijk zodat je er zeker van kan zijn dat je het juiste artikel bestelt. Nog nooit probleem gehad dat het niet paste. Altijd correcte levering.

Uitstekende Top Service en Klantenservice

Was op zoek naar één automat-ring aangezien er 1 kapot was en dit tijdens het rijden bloedirritant is. Nadat ik de klantenservice gebeld heb van automatten.nl en ze me daar uiterst vriendelijk geholpen hebben. Wil ik hierbij zeggen dat menig klantenservice bedrijf hier een voorbeeld aan kan nemen . Complimenten aan Wendy...

Zeer slechte service!

Auto matten besteld, maar na 3 dagen eens contact opgenomen waar ze bleven. Blijkt er 7-8 dagen levertijd op te zitten. En had ik moeten hebben gezien staat ergens tussendoor heel klein bij. Annuleren mocht niet omdat het matten zijn voor een auto. Uiteindelijk zijn ze na 10 dagen binnen. En ook nog geen goede pasvorm. Wat een ellende. Gelukkig konden ze helpen en op MIJN kosten nieuwe goede toesturen Ik heb een paar setjes per jaar nodig, maar zeker niet via dit bedrijf!

Teleurgesteld

Hoezen besteld maar blijkbaar de verkeerde. Zelf kosten voor terug te zenden op mij moeten nemen. En nu reeds meer dan 4 weken wachten op de nieuwe retour maar nog niets. Er staan nog 7 bestelwagens die ook hoezen en matten wil maar zal niet via jullie zijn !!!!!

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!