Slot gekocht wat ik niet goed blij mee.

Maar had hem uit de verpakking gehaald en zag toen dat het veel te dun was . Maar als je uit de verpakking haalt kun je het niet meer terug sturen. Maar je komt er pas achter dat het niet goed is als je er naar kijkt . Vind ik echt slechte service. En ook kwaliteit en de prijs van het slot . Niet goed je koop voor 4 euro beter slot van action. Dan deze van 25 euro .

Prima slot, prima service. Om 20:00 uur besteld, volgende dag om 18:00 in huis. Top!

Goede ervaring

Goed, de site is duidelijk en het slot was snel bezorgd en goed verpakt.

Betrouwbaar bedrijf

Goed product en snel geleverd

Prima ervaring met mijn bestelling

Je gaat naar de website, zoekt uit wat je nodig hebt mbv de uitgebreide info en nadat je je keuze hebt gemaakt betaal je en even later is jouw pakket al onderweg naar jou.

Snelle en correcte levering!

Makkelijk bestellen, prima prijs, snelle en correcte levering!

Goede sloten tegen een goede prijs

Zeer snelle levering zondag bestel maandag binnen super.

Tot mijn verbazing kreeg ik een bestelling die ik zondag gedaan had de dag erna al binnen. Dat noem ik nog is snel. Dank voor deze levering.

Prima product, supersnelle levering

Het bestelde slot is van hoge kwaliteit, maar voor een lage prijs. Het was keurig verpakt (geen enorme doos voor een veel kleiner product) en de volgende dag geleverd.

goed, snel ongecompliceerd.

Een Art4 fietsslot besteld. Scherpe prijs! Ondanks de drukke feestdagenperiode: vlot verstuurd en aangekomen. Goede keuze deze zaak.

Prima slot voor een mooie prijs :-)

Zeer snelle bezorging

Snel, save en simpel voor een prima prijs

Duidelijke site, veel aanbod en prima prijzen. En natuurlijk goeie sloten.

heel goede ervaring mee

de speschale scooter sloten kwamen snel geleverd ik wist prescies wat voor sloten ik moest hebben voor de verzekering met 3 steren ,

Top goed bedrijf

Vriendelijk, klantgericht en efficiënt

Een slot besteld voor een nette prijs, vlot geleverd gekregen, goede kwaliteit, maar ketting bleek iets te kort, snel kunnen retourneren en zelfde slot met langere ketting gekocht. Vriendelijke en efficiënte begeleiding vanuit Slotenspeciaalzaak. Zeer tevreden.

Helemaal prima

Geweldig goeie service en goed geholpen

Kluisje besteld en kreeg de code niet goed ingesteld. Via de chat heel goed geholpen en bleek dat de kluis niet oké was. Dezelfde dag hebben ze nog nieuwe opgestuurd en die was gelukkig goed.

Superfijne blackfriday product

Dankzij BF een mooi goed slot voordelig mogen aanschaffen. Snelle en duidelijke levering

Prima, geen gedoe, vlotte levering

Bestellen is heel simpel. Info is prima. Zending vlot ontvangen

Snelle en juiste levering van een mooi product

Producten zijn mooi en voldoen aan de verwachting. Zijn ook duidelijk voorzien van het keurmerk

Keurige service

Mijn bestelling werd, prima verpakt en binnen de afgesproken tijd bezorgd. Omdat de sloten toch iets te zwaar waren voor de fietsen van onze kleinzoons, moesten we ze jammer genoeg terugsturen. Het zou handig zijn geweest als het gewicht van de sloten erbij had gestaan.

Praktisch.

Snelle levering, goed slot

Stevig,maar zwaarder dan verwacht

Goede en snelle levering. Doos was door de zwaarte wel beschadigd. Slot ziet er degelijk uit . Nodig vd fietsverzekering. Je hebt wel een fietstas nodig om hem mee te nemen. Beschadigd anders het lak vh frame.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam