Mooi slot voor mooie prijs

Een ART 4 kettingslot met vloeranker besteld. Binnen één dag binnen en de prijs was heel schappelijk. Top!

Goede kwaliteit en service

Precies het slot voor mij. Bedankt voor de gode service.

Super tevreden!

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf maar zeker ook voor de ketting die er heel degelojk en betrouwbaar uitziet 150 cm lengte is ideaal om als lus te gebruiken en in mijn geval de fiets die je dan als extra beveiliging rond een paal kan leggen of eventueel 2 fietsen samen beveiligen Hervé Hasselt België

Snel en duidelijke factuur!

Prima afhandeling van mijn bestelling

Mijn bestelling mooi pop tijd ontvangen en van goede kwaliteit!

Helemaal super

Gewoon bizar hoe snel , als ik meer sterren kon geven had ik dat gedaan

Prima product

Product is zoals beschreven, snel geleverd en goede communicatie via de mail betreft de aankoop en verzending.

Nvt

Snelle levering en zeer concurrerende prijzen

Snel en netjes geleverd.

Snelle levering, goed product.

Een hele snelle service en een goed product

Prima sloten en netjes afgehandeld

Sloten besteld, geleverd en ik blij.

Goedkoop snel levering

Ik ben zeer tevreden had 1 dag binnen

Beloftes worden nagekomen

Goede website, goed product. Bezorgd zoals aangegeven de volgende dat. Dus betrouwbare en goede webshop !!

snel, duidelijk en goed geleverd

Mijn bestelling bij slotenspeciaalzaak was snel afgehandeld, duidelijk gecommuniceerd en geleverd binnen een dag

Ketting lag los in de doos, waardoor deze de doos beschadigd heeft.

Makkelijk te bestellen via de site. Snelle en correcte verzending. Slot nog niet gebruikt maar ziet er solide uit.

Prima slot

Pri.a slot. Makkelijk te plaatsen. Degelijk materiaal

Goed slot

Snelle levering vandaag besteld morgen in huis klopt als een bus. Dit kunnen niet veel bedrijven waarmaken. Top geregeld

Snel en goede bezorging

Tevreden over de geleverde wielklem. Zeer degelijke kwaliteit en snel geleverd

Goede prijs, snelle verzending, prima.

Nog geen ervaring met gebruik.

Wat veel verzoeken voor een review. Ook jammer om te ontdekken dat op de site de prijs van de sloten 29,99 per stuk is, terwijl ik voor 2 sloten 67,90 heb betaald.

prima service

prima service en snelle levering door post.nl want met dhl duurde t lang en werd het terug gestuurd

Levering binnen een dag en goeie prijs-kwaliteit verhouding

Topper

Echt alles is geweldig, zowel de kwaliteit als de prijs en de snelheid van verzending en vooral de reactie op de klant, ik raad Shemro zeker aan bij mijn vrienden.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam