Nog geen ervaring met gebruik.

Wat veel verzoeken voor een review. Ook jammer om te ontdekken dat op de site de prijs van de sloten 29,99 per stuk is, terwijl ik voor 2 sloten 67,90 heb betaald.

prima service

prima service en snelle levering door post.nl want met dhl duurde t lang en werd het terug gestuurd

Levering binnen een dag en goeie prijs-kwaliteit verhouding

Topper

Echt alles is geweldig, zowel de kwaliteit als de prijs en de snelheid van verzending en vooral de reactie op de klant, ik raad Shemro zeker aan bij mijn vrienden.

Snelle levering, goeie kwaliteit. Maar toch 4 sterren want ik krijg sinds mijn bestelling elke dag 2 emails die vragen om een beoordeling. Heel erg vervelend.

Goede stevige slot voor mooie prijs

Prima en snel geleverd

snel geleverd, geen problemen

Top en snel!

Supersnelle levering

Supersnelle levering en kwaliteit. Gelijkwaardig aan de Loopchain van Doublelock maar vriendelijker geprijsd.

Bestelling ging snel. Levering iets te laat

Bestellen ging makkelijk. Alleen de levering was iets te laat maar dat leverde geen problemen op

Super snel

Super snel

Heel erg makkelijk en snel

Makelijk en snel

Keurig

Eind vd dag besteld, volgende dag al bezorgd. Tegen mooie prijzen!

in de avond besteld

Volgende dag in huis. Heel fijn!

VLOTTE LEVERING

Slot zoals omschreven en vlot geleverd

Prima, makkelijk besteld, snel geleverd en de prijs was goedkoper dan bij Bol.com.

Goed slot

Snelle levering, goed verpakt en prima kwaliteit.

Snel en goed!

Slot uitgekozen uit een goed en duidelijk overzicht van het type wat ik graag wilde. De volgende dag thuis bezorgd. Snelle service. Erg blij mee!

Echt heel slecht

Slechte communicatie met de zaak. Ik kan nergens een nummer vinden om contact op te nemen. Mijn pakketje is 3/4 keer terug gestuurd. Veel was onduidelijk. Uiteindelijk mijn pakketje wel gekregen maar dus ook 1,5 week te laat.

Prima, makkelijk besteld, En snel geleverd

Goede sloten snel geleverd dik in orde

Heb snel goede spullen geleverd gekregen

Perfect!

Beste prijs voor de beste sloten! Volgende dag meteen gratis in huis!

Zeer tevreden met de ontvangen kluisjes

Zie boven

Snelle levering en een stevige muurbeugel

Heel snelle levering en de beugel die ik had besteld is van heel goede kwaliteit goed stevig. Bevestiging liep vlot fiets kan veilig staan nu.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam