Snelle levering en goede kwaliteit

Toen ik hem had betaald was hij de volgende dag al in huis. De kwaliteit is eeg goed

Prima sloten en snel geleverd

Prima sloten en snel geleverd

Snelle levering.

Ene dag besteld, volgende dag geleverd.

Snel correct goede kwaliteit.

Kluisje op de website snel gevonden. Goede duidelijke omschrijving. What you see is what you get. Montage en gebruik goed. Aanrader.

Prima gedaan

Levering snel en compleet ga zo door!

Super slot

Super slot . Zeer snel geleverd voor een goed prijs

Supergoede service!

Duidelijk advies, fijne en professionele expert, prima prijs. We zijn heel tevreden!

Goed artikel snelle levering

Duidelijke omschrijving. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Redelijk

Leveren ging vlot alleen vraagjes over een slot werd ik verwezen naar de site en er werd niet goed begrepen wat ik vroeg. Voor mij is klantenservice ook meedenken en advies geven en niet geheel zelf doorverwijzen naar de website.

Goed product

Mooi degelijk slot met zwaar anker. Goede en snelle levering

Goede prijs en snel geleverd!

Er was een probleempje met de levering en die is volledig voor hun rekening en super snel opgelost. Overigens het enige probleempje na eerdere 100% correcte en snelle leveringen.

Vlotte orderafhandeling en prima product

Zeer tevreden met het vlotte order afhandelingssysteem. Slot is degelijk en voldoet aan beschrijving.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering!

Alles goed verlopen, de retour sloten , en de nieuwe sloten!

Top alles goed verlopen geregeld.

Zeer snelle levering

Binnen 1 etmaal geleverd

Very good

Very quick service good price fast delivery

Vlugge levering

Bestelling gaat goed en levering nog sneller.

Super slechte ervaring

Ik heb vorige week een slot bij deze internet shop gekocht . De positieve reviews waren mede verantwoordelijk voor mijn aankoop. Het slot wat ik heb gekocht paste niet om mijn brede banden heen. Het slot keurig retour verzonden, nu krijg ik een berichtje dat mijn slot niet in nieuw staat is ontvangen ( Ondertussen mijn geld terug gekregen,mede waarschijnlijk door dit eerder geplaatste review. ) Het slot zelf was goed van kwaliteit en de levering ook. Wees alleen zeker van je aankoop is mijn advies

Retour betaling

Wacht sinds 9 sept op een retour betaling. Bedrijf blijft volhouden het uitbetaald te hebben, maar ik ontvang bedrag niet. En telefonisch niet bereikbaar!

Goed snelle verzending.

Goed het slot werd meteen verzonden dag erop had ik het in huis netjes verpakt.

TOP

Alles was snel binnen!