Goed snelle verzending.

Goed het slot werd meteen verzonden dag erop had ik het in huis netjes verpakt.

TOP

Alles was snel binnen!

Snelle service prima product

Prima kwaliteit slot en snelle dienstverlening

voldeed aan onze verwachtingen.

voldeed aan onze verwachtingen.

Gewoon goed

Zoals ik bedoelde, goed stevig

Niet de juiste afbeelding

Slot was niet geel maar groen.

Snelle en nette levering.

Snelle bezorging en een goed en zwaar slot.

Sterk slot van vinz en de lengte (150cm) geeft veel vrijheid met het plaatsen van me fiets aan een vast object.

Snel adgesloten

Zoel de order als mijn eigendommen zijn snel afgesloten.

Prima, alles conform afspraak!

Prima, alles conform afspraak!

Snelle levering van mijn nieuwe fietsslot

Mijn vorige Axa slot hebben ze helaas toch doorgeknipt en mijn fiets meegenomen. Gelukkig had ik snel weer een andere fiets, maar wilde een nog steviger slot, dit vond ik bij de slotenspeciaalzaak.nl. Besteld en gelukkig de volgende dag al geleverd, hopelijk is dit slot wel tegen doorknippen bestand……..

Super snel verzonden tegen goede prijs

Supersterk slot (art4), op zondag besteld maandag al in huis.

vlotte levering, goede kwaliteit.

Bestelling vlot geleverd. Artikel voldoet aan de beschrijving. Duidelijke website. Perfect !

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Mijn slot was de volgende dag al binnen. Erg tevreden mee.

Bijzondere snelle levering van het slot

Zeer tevreden ben ik over het slot. Durf mijn fiets met een gerust hart achter te laten.

De beste sloten voor een gunstige prijs.

Supersnelle levering voor een goed prijs

Levering was werkelijk de volgende dag. Kwaliteit van de geleverde sloten was exact zoals beschreven. Verpakking had iets beter gekund: Bevatte 90% lucht.

snel en groot aanbod

1 dag levering, veel keuze. Helaas 1 item verkeerd besteld, geen probleem voor ze, retour ging ook probleemlois

Gewoon goed

Prima slot. Snel geleverd en de hat een 'tweede kansje' was is nergens aan te zien.

Alles verliep prima. Zowel bestelling als levering ging geheel naar wens.

Mooi slot

Mooi slot van kwaliteit snelle levering super ik ben er blij mee.

Snelle levering, product zoals omschreven

Een ART4 slot gekocht. Product werd de volgende dag al geleverd en ziet eruit zoals omschreven. Kwaliteit lijkt goed, maar pas net gebruik.

Bestelling snel binnen

Bestelling snel binnen en product Heeft een goeie prijs kwaliteit verhouding Alleen 1 puntje van kritiek Ik had me eigen aangemeld vooraf ik de bestelling plaatste voor de nieuwsbrief Zodat je als nieuwe klant een kortingskode zou krijgen Echter is die beloofde code nooit aangekomen bij mij in de mailbox Wat ik op zocht best jammer vond Omdat dit wel word geadverteerd op uw site

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam