Waar voor je geld

Een prima slot gekocht voor een prima prijs. Ruime keuze en snel geleverd.

Goed product

Snelle levering voor concurrerende prijs

Great product! Prompt delivery!

Brilliant product delivered as promised.

Verpakking kan wel beter het kettingslot viel bijna uit de kartonnen doos die veel te groot was en open was!

Super snelle en goede ervaring

Het werd erg snel geleverd en het slot is erg goed wij zaten te twijfelen voor een 2ster of 3ster voor de ebike maat toch gekozen voor 2ster. 2ster blijkt goed genoeg te zijn en is vergeleken andere sloten al erg groot.

Is een super goed slot ben er erg blij mee

Goede verzorging

snelle leveringen, goede prijzen, goede producten

Overzichtelijke webshop met uitgebreide collectie, gesorteerd per doel voor het slot, ze hebben goede producten en een goede ondersteuning voor servicevragen, althans je krijgt redelijk snel een reactie, het is alleen wel vaak een standaard video met uitleg van standaard onderhoud en tips, maar specifieke vragen wordt niet op in gegaan, vandaar 4 sterren, anders zeker 5.

Een goed en vertrouwd bedrijf.

Ik had twee art2 kettingsloten besteld. Werden op tijd geleverd en goede kwaliteit. Door de lengte van het slot had ik er maar één nodig. Ik kon deze zonder kosten retourneren. Het geld voor het geretourneerde slot stond snel weer op mijn rekening.

Perfecto

Duidelijke en leesbare site waarop de artikelen beschreven staan. Order plaatsing en levering is netjes afgehandeld #benerblijmee.

Snelle levering. Goed slot.

snelle levering.

Prima slot

Levering, zoals beloofd, de volgende dag in huis. Gratis, zelfs verstuurd naar Belgïe.

Good

The only thing to improve is the packing, the box was broken and the lock was half out on delivery so maybe use a better packaging

toppie

degelijk product en keurig op tijd gelevers

Snelle service, makkelijk te bestellen, perfecte prijs en last but not least een fantastisch slot!

Snel en goed

Het ziet er mooi uit die sleutel kluis

Toppie!

Snelle levering, goed product

Voldoende keuze in sloten. Staat duidelijk aangegeven van welke klasse. Dan weet je gelijk of je verzekering's technische een goed slot koopt. Mijn slot is even wennen qua gebruik. Maar eenmaal door hebben voelt het veilig en stevig.

TOP

Goed product, heel goede prijs en supersnelle levering

Lengte , makkelijk en snel sluiten; prima

Lengte is prima, makkelijk en snel in gebruik .tot nu toe nog niet gestolen.

Top service en snelle levering

Goeie bedrijf

Alles goed voor elkaar