Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie spullen en snel geleverd. Verzending mag wel wat aandacht hebben want de doos kon het zware gewicht niet aan en was helemaal open gegaan

Toppie

Bestelling gedaan Snelle levering Mooie kwaliteit Toppie

Goede prijs snelle levering

Laat in de avond besteld. Volgende dag in huis en dat alles tegen een goede prijs

Slot prima, verzending en klantenservice niet oké

Prima slot, goede prijs. Gekozen voor optie verzending via post.nl naar post.nl pakketautomaat. Vervolgens wordt het verzonden via dhl. Maar dhl kan niet afleveren bij een post.nl automaat. Klantenservice reageert erg matig en zeggen dat er bezorgd is. Uiteindelijk hebben we zelf veel met dhl gebeld en hebben we kunnen regelen dat het 5 dagen later bij een dhl servicepunt op te halen was.

Zeer tevreden.

Prima slot, snel geleverd.

Doen wat ze beloven

S'avonds besteld, volgende dag in huis. Top!

Slot niet geleverd

Ik heb een hoes en slot besteld maar alleen de hoes is geleverd

Goede kwaliteit voor redelijke prijs

Bestelling en bezorging is prima afgehandeld

Slotakkoord

Disselslot, dat klinkt niet spannend, maar is in al zijn eenvoud toch tamelijk essentieel bij het beveiligen van mijn kostbare aanhanger. Na een aantal mindere ervaringen is dit kleurrijke slot een voltreffer. Zeker niet duur, wel uitermate effectief. Keurig afgewerkt, vlot geleverd. Al met al een mooi slotakkoord...

Goed en snel

Goed en snel!

Goede service!

Top service en snel geleverd!!

Slot is zeer goed

Omschrijving precies zoals de werkelijkheid

prima slot

90 cm wat tekort om makkelijk een fiets vast te zetten blij dat ik nu een lengte van 120 cm heb genomen. en dit slot werkt uitstekend,

Snelle levering, zoals het hoort !

Prima, snel verzonden, geen probleem.

Prima, snel verzonden, geen probleem.

Snel en uitstekend!

Prima ervaring met Slotenspeciaalzaak. Duidelijke site en vlotte levering. En de kwaliteit is uitstekend. Kortom alleen maar positief!!

Netjes optijd geleverd zoals beloofd

Goedkoper dan op een andere plaats, zeer goede en zware kwaliteit. Over lang gebruik kan ik nog niets zeggen. Ik gebruikt het om mijn Vespa 300 GTS op slot te zetten.

Na service is ondermaats

Ik heb een intracommunautaire bestelling gedaan waarop mij btw werd aangerekend ten onrechte. Bij de dienst na verkoop heb ik gevraagd om dit te corrigeren waarop ik als antwoord kreeg : wij werken met vastgelegde prijzen en kunnen niets voor u doen. Onder intracommunautaire levering verstaan we de verkoop van een goed of dienst van een btw-plichtige verkoper uit een EU-lidstaat aan een btw-plichtige koper uit een andere EU-lidstaat. Bij een dergelijke handeling wordt de btw verlegd, wat betekent dat er geen btw wordt aangerekend op de factuur.

Prima slot voor een goede prijs!

Prima slot voor een goede prijs...snelle levering!

alles corect geregeld met optimale communicatie

retourzending snel en financieel vorrevt afgehandeld. Perfect!

Stevig slot maar kijk uit!

Het is een erg dik en stevig slot. Je scooter is lang niet zo aantrekkelijk meer voor dieven met dit sterke slot. Maar toch raad ik dit slot niet aan. Ik heb bij het vastmaken van mijn scooter een grote staalsplinter in mijn vinger gekregen waarna het ging bloeden. De ringen van het slot zijn aan de verbinding erg slordig en slecht gelast. Er steken grote bobbels en scherpe stukjes uit het staal, dit maakt het slot een stuk minder aantrekkelijk. Ik heb mij zojuist weer opengehaald aan een enorm scherp stuk van het slot. Elke keer als ik het slot ontkoppel en vastmaak moet ik oppassen. Dat is gewoon geen fijne ervaring.

Very very good

zeer goede Topkoffer, veel ruimte voor twee helmen en nog steeds ruimte over. Universele houder waardoor je hem op elke scooter kunt installeren!

Snel geleverd en top Product

Binnen 1 dag geleverd in België (zoals Beloofd) zeer schappelijke prijs voor een prima product. Handig om snel mijn motor te beveiligen en toch makkelijk mee te nemen. Zeer tevreden.

Snelle levering, gratis bezorgd!

Een mooi motorsport besteld tegen een scherpe prijs!

Snel en goed.

Slot besteld voor de nieuwe fiets, projs een stuk beter als in de speciaalzaak. En 20 uur latet al in huis.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam