Snel en goed.

Slot besteld voor de nieuwe fiets, projs een stuk beter als in de speciaalzaak. En 20 uur latet al in huis.

Fijn om hier te bestellen

Fijne site, makkelijk bestellen en vlot geleverd. Daarnaast zijn de sloten en kettingen ook nog betrouwbaar, geeft rust.

Goeie

Hij doet wat er verwacht word van een schijfslot, klein, handig en secuur

Omschrijving is prima Slot is solide Art2 voor een redelijke prijs

Snelle bezorging

Snelle en gratis bezorging, ondanks gewicht van het slot.

Super kettingslot en flitsend snel geleverd.

Super kettingslot voor een scherpe prijs. Ruime keus, waardoor je precies de goede voor jou kunt uitzoeken.

Super snelle levering

Ik heb een motorsport gekocht van zeer goede kwaliteit. Hetzelfde slot was elders veel duurder. Woensdag besteld en de volgende dag had ik het slot in huis. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden.

Zeer tevreden!

Snelle levering en fantastisch produkt.

Prima prijs, goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Erg tevreden!

Slot besteld en kwam volgende dag al binnen. Super!

Slecht

Na meerdere berichten dat mijn pakket niet kon worden bezorgd heb ik contact opgenomen met slotenspeciaalzaak. Helaas geen reactie.

Bestelling vlot en levering vlot en uitvoering slot uitstekend

Heel goede ervaring

Kreeg een tip over slotenspeciaalzaak. Blij mee, want supersnelle levering voor mooie prijs.

Perfect!

Snelle levering, product zoals omschreven. Het slot is makkelijk te gebruiken in dagelijks hanteren. Dus zeer tevreden.

Het product wat ik zocht,snel gevonden maar ook snel geleverd

Correct/ betrouwbaar

Duidelijke site en correcte levering

Bestelling is geleverd binnen de tijd en het product is zoals beschreven. Top!

Snel en prima verzonden, werkt perfect

bwdankt

Perfecte service

niks mis mee. Prima

X

Snelle levering en zeer goed slot

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Je kan beter een slot kopen bij slotenspeciaalzaak omdat de sloten bij een e-bike center dubbel zoveel kosten als je een e-bike aanschaft. Het merk is niet zo belangrijk, als het maar een kwalitatief goed product is en dat is dit slot wat ik aangeschaft heb voor mijn e-bike ook.

goed slot

goed slot prima kwaliteit in het vervolg toch beter kijken voor ik bestel. is vrij zwaar.

Topservice!

Na 1 keer gebruik was er een pribleem met mijn fietsketting. Dit werd direct opgelost, er werd een nieuw exemplaar naar mij verzonden. Dat is nog eens service!

En goede organistie.

het waar voor zijn geld.

Product top

Herengracht 338