Prima website

Prima website en levering

Snelle levering en goed product

Eenvoudige bestelprocedure en snelle levering. degelijk product.

Snelle levering, goed product

Prima slot besteld, die snel geleverd is.

Goedkoop ART-4 slot

Goede, snelle en correcte levering

Goed slot en snelle levering

Slot wordt goed beschreven op de website

Prima product

De prijs kwaliteit la prima

Nice service and fast delivery

The lock works well with the fat bike. Feels strong and good quality. But on the other hand, the case/holder feels like it could break in any minute, the plastic is made of is weak.

alles netjes geregeld

Vlotte afhandeling

Snel besteld snel geleverd, product voldoet aan verwachtingen, goed prijs

Snelle levering en mooi op tijd.

Goed slot

Goed en prima makkelijk hanteerbaar slot voor de fiets.

Alle sloten die ik hier besteld heb zijn allemaal in goede orde ontvangen. Het zijn slotten van zeer goede kwaliteit. Je kan hierbij gerust bestellen en beveel dit dan ook aan. Prima service. Mvg Rob Bonefaas

Het door mij bestelde kettingslot voldoet in alle opzichten aan mijn verwachting. Sterk en zwaar en geeft een veilig gevoel als ik mijn dure scooter ergens parkeer. De levering ging verbazend snel. Ook de prijs van dit 4 sterren ART slot is top. Ik kan dit aanbevelen.

In 1 keer goed!

Kwaliteit, snel geleverd en achteraf betaald. Top!

Een beste kluis voor goede prijs, en prima service, en snelle levering.

Fijn groot slot, makkelijk openen en sluiten. Snel geleverd

Goed product

Het is zoals omschreven

Opmerkelijk herstel

Onlangs fietsslot aangeschaft Door Post Nl eerst bezorgd op volkomen foutief adres aan de andere kant van Den Haag bezorgd . Na contact met leverancier werd mij aangeraden het daar maar op te halen . Begrijpelijkerwijze niet gedaan Ondertussen bericht gekregen dat ik een nieuwe bestelling geleverd kreeg Post nl stuurde me twee berichten om bestelling af te halen Eindresultaat twee sloten voor de prijs van 1 maar wel met wat irritatie omtrent Lost NL ik bedoel Post Nl

Goed slot, goede prijsverhouding

Slot zou volgende dag bezorgd worden, dat is door DHL 2 dagen later bezorgd.

Prima slot!!

Meteen de dag erna geleverd, goed ingepakt. Drie sleutels erbij. Slot is perfect!

Goede prijs kwaliteit

snelle levering, veel keus

Snel en goed

Goed slot snel geleverd

Prima service!

Ik had geen juiste keuze gemaakt en kon de sloten direct terugsturen en had binnen enkele dagen mijn geld terug!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam