Prima service!

Ik had geen juiste keuze gemaakt en kon de sloten direct terugsturen en had binnen enkele dagen mijn geld terug!

Uitstekend en makkelijk te monteren

Aanrader

Snel geleverd, goed product en goede prijs

Ondanks dat de PostNL app aanvankelijk aangaf dat het (op zaterdag bestelde) product een dag later dan aangeven bezorgd zou worden en ook niet in de gekozen pakketautomaat, kwam het toch op tijd en toch in de automaat. Het product, een muuranker van Chinese makelij, voldoet aan de verwachtingen. Alternatieven van Europese merken zijn tot wel vier keer duurder. Al met al ben ik tevreden met de levering, het product en de prijs.

Prima slot

1.20 m is wel minimum. Een langer slot was nóg iets handiger geweest. Maar ook heel zwaar (!). Eenvoudig besteld; snel bezorgd.

Snelle levering. Product geleverd zoals onschreven

Prima service en snelle levering

Bestellen ging vlot en de volgende dag geleverd. Kwaliteit van het bestelde product is prima

Prima slot

Snelle levering; 3 sleutels. Netjes bezorgd. Goede prijs voor een stevig extra slot. Wel zwaar!

Mooi slot, snel geleverd!

Vinz Dinara slot i sene mooi slot. En het is ook snel geleverd. Alles goed!

Prima prijs, levering op tijd!

Vlot en goed

Snel en goed!

Snelste levering ooit

Had in de middag besteld en meteen de volgende ochtend had ik hem

Prima niks mis mee

Prima niks mis mee

Ik had niet het juiste slot besteld. Retourneren ging erg makkelijk en een creditnota kwam snel. Evenzo snel mijn nieuwe bestelling.

Dikke prima

Dikke prima.

Snelle levering + goede prijs kwaliteit

Vaker sloten gekocht bij Slotenspeciaalzaak, van fiets-, scooter-, en motorsloten. Altijd snelle levering en goed prijs kwaliteit. Kan de Slotenspeciaalzaak aanbevelen.

Het slot is lang genoeg. Wel heb ik moeite om een geopend slot dicht te krijgen. Soms moet ik minutenlang proberen voordat hij eindelijk dicht gaat. In mijn opinie druk ik de beugel wel steeds goed in het gat. Wat kan de oorzaak zijn? Graag commentaar

Goede en snelle levering van het door mij bestelde kettingslot voor mijn E-bike. Goede prijs / kwaliteit kettingslot.

Geweldige service, volgende dag binnen. En goede kwaliteit!

Komt belofte na

Snelle levering, dit is het 3de slot dat ik bij jullie heb besteld en ben er zeer tevreden over. Ook is de prijs een mooie eerlijke prijs.

snelle levering van mooi product

Op een zondag een bestelling geplaatst, helaas heb ik een verkeerd afleveradres geselecteerd! Zending netjes verstuurd via DHL, volgende dag levering. Door foutief adres is de zending geweigerd en retour gegaan naar Slotenspeciaalzaak. Na het retour proces is het bedrag netjes retour gestort op mijn rekening, zonder extra kosten te rekenen voor verzendkosten. Top! afgehandeld, top (customer) service!

Hele snelle service

Binnen 1 dag al binnen! Prima slot voor een mooie prijs

Stevige sleutelkluis, snelle levering.

Product voldoet aan verwachting en werd snel geleverd.

Doen wat ze beloven.

Ik heb hier al eerder een slot besteld, en dik tevreden. Nu weer een beugel slot art keurmerk besteld voor de E bike. Helaas bleek het slot toch net te klein, en dus retour aangemeld. Geen enkel probleem, en geen gezeur. Retour gestuurd, en binnen 3 dagen aankoopbedrag terug geboekt. Voor mij super service, en producten zijn ook goed. Dus voor mij 5 sterren.

Snelle levering, goed product

Herengracht 338