Kwaliteit

Vlot geleverd

Zeer goed in alls

Zeer goed wat levering en kwaliteit betreft

geweldig

geweldige snelle service, wat belooft is ook waar, volgende dag in huis

Goede producten, goede prijs

Voor weinig geld een deugdelijk en veilig kettingslot art2 gekocht. Makkelijk gesteld, snel thuisontvangen.

Bestellen wat je wilt Volgende dag thuis top

En goed verpakt, prima prijzen en breed assortiment.

Top!!

Snelle levering, producten voldoen aan de verwachtingen! Hangslot en schijfrem slot zijn beide top!

Snel geleverd en een goed product

Werkt perfect

het product vermeldt gegevens die in werkelijkheid niet kloppen

De lengte van het fietsslot klopt niet met wat vermeld wordt

Knap sterk kettingslot

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het kettingslot.

Snelle levering scherpe prijs

Duidelijke site en snelle levering.

top snel geleverd en goed slot

goede service en aflevering

Snelle verzending en mooi product

Is een goede degelijke ketting maar wel wat zwaar voor de fiets, maar ja je moet het dievengilde slimmer af zijn

Vinz Kettingslot met een Vinz muuranker gekocht. Gemakkelijk besteld,en snel in huis. Goede kwaliteit. Muuranker is degelijk en zwaar. Doet volgens mij niet onder voor Abus of Axa.

Snelle bezorging en een solide slot wat lang genoeg is om mijn fiets goed vast te zetten.

Goed slot

Goed slot voor een goede prijs Snel geleverd

Snel en goed

Levering is snel en volgens afspraak. De producten zijn van topkwaliteit, prijzen zijn echt scherp te noemen.

mijn eerste ervaring met slotenspeciaalzaak is zeer positief. ook toen er iets mis ging bij DHL werdt het snel opgelost. ook via de mail wedt snel gereageerd. topie

Hele fijne site en goede uitleg over het slot wat wij besteld hebben en werk goed.

Snelle levering, prijs kwaliteit goed

Super service

Snelle reactie en vriendelijke service

Begaan met de situatie van de klant

DHL had mijn pakketje verkeerd afgeleverd en slotenspeciaalzaak heeft dit keurig en snel opgelost door het bestelde artikel opnieuw te verzenden, super service. Makkelijk email contact echt top. :) Nu hoop ik van harte dat DHL haar verantwoordelijkheid neemt om slotenspeciaalzaak, indien er sprake is van financiële schade, dat dan wel compenseert.

Goed verpakt.

goed verpakt

Totaal geen enkel support

Slot niet gekregen en totaal geen enkele reactie gehad. 2x via formulier en 1x mail. Het zal uiteindelijk wel worden opgelost, maar waar is reactie, als je aangeeft dat je altijd binnen 24 uur reageert.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam