Begaan met de situatie van de klant

DHL had mijn pakketje verkeerd afgeleverd en slotenspeciaalzaak heeft dit keurig en snel opgelost door het bestelde artikel opnieuw te verzenden, super service. Makkelijk email contact echt top. :) Nu hoop ik van harte dat DHL haar verantwoordelijkheid neemt om slotenspeciaalzaak, indien er sprake is van financiële schade, dat dan wel compenseert.

Goed verpakt.

goed verpakt

Totaal geen enkel support

Slot niet gekregen en totaal geen enkele reactie gehad. 2x via formulier en 1x mail. Het zal uiteindelijk wel worden opgelost, maar waar is reactie, als je aangeeft dat je altijd binnen 24 uur reageert.

Snelle levering en goed verpakt

Zijn blij met de sloten, voldoen geheel aan onze wensen.

Snelle levering van een mooi slot

Recent heb ik een VINZ Trivor 200cm slot gekocht. Het werdt snel bezorgd en voor een nette prijs. Bedankt, hier kan ik vanaf deze zomer mooi gebruik van gaan maken!

Heel goed.

Prima service, kettingslot was helaas te dik voor mijn scootmobiel. Teruggestuurd en kreeg heel vlot het aankoopbedrag terug.

Makkelijk te bestellen, vlotte afhandeling.

Besteld en snel gekregen

Volgende werkdag leveren.

Deze slogan is geen loze kreet, de volgende werkdag is het echt geleverd zodat u het maar weet. Al meerdere malen iets besteld en nooit teleurgesteld.

Helemaal top

Snelle verzending binnen 24 uur in huis. En goede kwaliteit sloten. Elemaal top

Door fout DHL geen bestelling ontvangen

De bestelling werd dezelfde dag verzonden waar we erg blij mee waren omdat we de sloten met spoed moesten hebben. Vervolgens beweerde DHL dat ze de bestelling in de pakketautomaat hadden afgeleverd, wat niet het geval was. Het zou de dag erna wel geleverd worden. Ook niet dus! We kregen een bericht dat het was teruggestuurd naar de verzender. Vervolgens hebben we contact opgenomen met Slotenspeciaalzaak om de order te annuleren. Dit was akkoord en zouden het geld teruggestort krijgen. Tip: ga met een ander vervoersbedrijf in zee.

Goede prijs in vergelijk met de merk sloten.

Snelle levering, goed product

Duidelijke site en makkelijk bestelproces. Snelle levering van het juiste product. Voldoet aan verwachting.

Snelle correcte levering

Binnen 1 dag werd het slot zoals beloofd door mij ontvangen!

Goed en snel

Snelle levering,makkelijke website en goede kwaliteit voor een normale prijs

Slot in doos

Het slot was sumier verpakt... goed voor het milieu... Maar ik moet zelf nog wel even de schroefjes kopen om hem vast te zetten. Hopen dat ik de juiste kan vinden.

Snel en een goede prijs.

Het slot is ,eer snel geleverd. Enige opmerking die ik heb is dat ik iets extra heb betaald om dhl savonds te laten leveren wanneer ik thuis was. De zending werdt echter midden op de dag geleverd terwijl ik dus niet thuis was. Hier kan de slotenspeciaalzaak niet direct wat aan doen natuurlijk.

Prima service en zeer snelle levering

Bestelling volgende dag geleverd Prima product En niet goed, dan is retourneren heel makkelijk

Eenvoudig bestellen snelle levering

Goede prijs, Eenvoudig te bestellen zonder account aan te moeten maken, en zeer snelle levering

Prima slot.

Snel geleverd.

Goede service .

Goede sloten, zoals omschreven

Mooie nette sloten besteld bij de slotenspeciaalzaak. Verzending was top. Ik kan nu met een gerust hart mijn motor parkeren

Prima.

Goede sloten. Snel geleverd. Concurrende prijs. Prima dus....

Snel geleverd,slot bevalt prima.

Een sterk slot voor een scherpe prijs

Een Vinz Salado fietsslot ART2 gekocht. Dit artikel geeft een goed gevoel als ik mijn ebike op slot zet. De korte levertijd in combinatie met de prijs maakt het plaatje compleet.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam