Eerst verkeerde slot besteld. Goed geholpen

Prima slot

Hele snelle levering en hele goede communicatie.

Had in eerste instantie een verkeerd slot besteld het retourneren ging erg verspoedig.

op tijd geleverd, voldoet aan de beschrijving

Goed slot

Toppie

Snelle bezorging! En goeie kwaliteit spullen

Snelle levering en beste communicatie

Zeer goede slot

Tevreden over de site, ruim aanbod van alle sloten. Makkelijk te vinden betalen en. Direct leverbaar

De site is overzichtelijk, de prijzen zijn erg scherp en de algehele bestelervaring is positief. Hier zou ik zeker nog eens bestellen.

Duidelijk, snelle levering en alles correct

Top product

Snel geleverd en goede kwaliteit/prijs..

Dik tevreden.

Binnen 24 uur afgeleverd. En de geleverde sloten zijn prima.

Goed slot en snelle levering

Prima ervaring. Raad het iedereen aan.

Snel geleverd, goed product

Voor mijn zoon een muuranker en een schijfslot gekocht. Hij is er blij mee

Ramp

Pakketje nog steeds niet afgeleverd. Al 7x gebeld met post.nl en bij hun ligt de fout. Slotenspeciaalzaak heeft een nieuwe zending opgestuurd en een onderzoek gestart bij post.nl hierover. Ze zijn per mail goed bereikbaar. Chatbot doet soms moeilijk en wel jammer dat er via telefoon geen contact mogelijk is.

Betrouwbaar

Fantastische ervaring! De kwaliteit van het product was uitstekend en alles verliep soepel. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik zou hier zeker weer gebruik van maken en het anderen ook aanraden.

Prima site om een slot te bestellen

Prima site om een slot te bestellen. Vlotte levering,goed verpakt en prima product voor een betaalbare prijs.

Duidelijke site met veel uitleg en uitgebreide sortering

Heb mij goed kunnen oriënteren alvorens de keuze te maken welke sloten ik voor de motor zou bestellen.

Zeer snel geleverd

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Perfecte service

Goede prijs kwaliteit en perfecte levering

Good lock with good price and great customer service

Ordered multiple chains in the past, all certified with Art logo. Last order was scooter lock with alarm, ordered in the evening, lock was already in house tomorrow. Good communication with customer service. Warmly recommending.

Goede service. Goede produkten!

Goede service en goed product!

Het is top, een snelle levering. Alleen jammer voor een reuma patiënt gaat de slot heel moeilijk.

snelle levering !

Perfect geleverd

Wat ik heb besteld was de volgende dag keurig in huis en netjes verpakt. Werd goed op de hoogte gehouden via mail over de voortgang.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam