VINZ Makalu Motorslot ART4 - 150 cm

Besteld voor scooter zoon. Ketting is echt in alle opzichten ENORM! Zwaar, dik en intimiderend. Past net tussen de brede spaakvelgen door. Alleen al het aanzicht van deze ankerketting van de Titanic ontmoedigd elke potentiële dief denk ik. Geen beginnen aan zal deze denken. Dus alleen daarvoor al een goede aankoop! Besteld en volgende dag in huis.

Snelle levering, super service goede prijs

Bij beter weten, was ik ergens anders sneller geweest

Slot besteld, op voorraad volgend website, maar kreeg een nalevering.. Best onhandig maar goed slot ontvangen en nu blij.

Gewoon perfect Snel besteld en de dag erna gelevert Niks op aan de merken

Lekker snel bezorgd en prima materiaal.

Goed slot

Snelle levering fijne behandeling

Top materiaal, zoals tijd van levering.

top materiaal .

top

Snel, geleverd en een heel sterk goed slot voor mijn elektrische scooter. Zwaar maar dat is logisch..

Snelle verzending, goede service en ervaring

Website is duidelijk en overzichtelijk, verzending niks op aan te merken. Was dezelfde avond al beschikbaar in mijn DHL app. Toppers.

Zeer goed !

Perfect & snelle service!

Uw zaak prima

Maar de aflevering pet. De tweede keer dat DHL net doet dat wij niet thuis zijn en brengen het niet. Slecht!!!!

Snel, netjes en correct

Snelle levering Netjes en goed verpakt Duidelijke communicatie

Snelle correcte levering

Verkeerd besteld, retour zeer correct afgehandeld,. Terugbetaling snel ontvangen

Bestellen ging goed, en gelijk volgende dag geleverd. Dus prima service!

Snel duidelijk, nette prijs.

Snel geleverd, en geen verzendkosten.

Levering zoals beloofd

Snel geleverd, precies zoals stond aangegeven. De prijs was ook aantrekkelijker dan bij anderen.

hapert met open maken

de sleutel wil aventoe niet draaien hij wil niet open ik moet even inspuiten denk ik groetjes

kolossaal kettingslot. lastig te hanteren.

Levering was zeer snel. Binnen 24 uur in huis. Slot is wel groot en zwaar maar kennelijk is dit vereiste beveiligingsnorm voor de verzekering. Is wel wennen zeker voor de vrouwen.

Heel goed zelf zeer goed !

Beste, Ik had een 2de leven kluis besteld via de website van Sloten Specialist. De kluis werd netjes opgestuurd, maar helaas ontbrak de sleutel en was de kluis op slot. Na contact per e-mail werd mij snel een nieuwe kluis toegestuurd, die eigenlijk vijf euro duurder was. Ik bood aan om dit extra bedrag en de verzendkosten te betalen, omdat ik begrijp dat dit niet expres was gebeurd. Sloten Specialist heeft mij echter vriendelijk laten weten dat ik helemaal geen extra kosten hoefde te betalen. Hiervoor ben ik hen zeer dankbaar. Kortom, een super leverancier! Het is een aanrader.!

Goede comminicatie snelle verzending

Goede kwaliteit voor prima prijs

Ring gekocht zodat slot van e-bike en scooters hier doorheen vastgemaakt kan worden. Goed product met stevige kwaliteit, alles zit er bij voor een stevige bevestiging.

Aanrader !

Duidelijke website. Leuke promoties. Snelle verzending. Goede prijs / kwaliteit.

Goed stevig slot

Geen probleem mee. 150cm is de perfecte maat. In de fietstas is het slot een beetje zwaar, waardoor het soms tegen het wiel aan klotst. Daarin tegen is het een gebruiksvriendelijk slot met goede beveiliging.

Snelle levering !

Snel geleverd en precies wat ik had besteld, alles goed

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam