Binnen 1 dag ontvangen top materiaal Tevreden Aanrader

Snel geleverd.

Ik heb een tweedekanse aangeschaft, een scooter helm. De betreffende helm is nieuw en volgende dag geleverd. Zeer content met de helm en snelle verzending. Met hartelijke groet,, Anil Ramadhin.

Super snelle levering en goeie verpakking

Goeie service

S’avonds besteld en de volgende dag binnen , top!

Goede helm voor me kleintje

Mooie roze helm voor me kleine die het heel leuk vindt achterop mee te rijden. Goede kwaliteit en goed Nederlands merk.

Snelle levering en goede producten

Levering is altijd snel en correct. Goede prijzen er redelijk veel keuze. Twee maten helmen besteld omdat ik net tussen 2 maten val. Wel jammer dat je bij een (gedeeltelijke) retour zelf de verzendkosten moet betalen. Zou fijn zijn als je een retourlabel zou ontvangen.

niks over te klagen

Supersnelle levering!

Donderdag besteld en vrijdag. Ik ben zeer tevreden.

Goede service en snelle verzending

De helm past goed. Heb hem een maatje groter besteld omdat ze dat als tip aangaven. Goede afwerking en pasvorm. Verzending is gratis en snel.

Snelle service scherpe prijzen

Snelle bezorging en zeer scherpe prijzen

Zeer tevreden met de aankoop.

Via helmonline 2 helmen gekocht. We vonden het spannend vanwege de maat. De maattabel heeft enorm geholpen. De maten waren perfect. Mooie helm voor een mooie prijs. Snelle verzending.

Snel verzonden, prijs is goed !

Snel verzonden, prijs goed, overzichtelijke website en goed verpakt!

Snel keuze kunnen maken.

Heel fijn, alles prima

Helm paste goed , heel fijn. Slot ketting erg zwaar. Slot past niet door de spaken van het wiel,dat is jammer. wel andere manier gevonden om mij scooter aan de ketting te leggen.

Snel geleverd zoals beloofd

Volgende dag al geleverd zoals beloofd, zoon is er erg blij mee.

Zeer tevreden over aanbod en prijzen en hele snelle bezorging namelijk de volgende dag al

Makkelijk bestellen, snelle levering, goede product.

prima!

Mooie helm en snel bezorgd.

Prima prijs en snelle levering

Helemaal top

Mooi helpie mooie zak erom heen , niet te duur , kwaliteit gaan we nog achter komen Tot nu toe na 1 week , prima

Voor jullie zaak een dikke voldoende. Maar???

Super zo snel t geleverd word. Maar je moet een andere bezorg maatschappij regelen, wand die gasten van DHL smijten overal mee. En het is nu al de zo veelste keer dat ze een bestelling, gewoon veel verder in de straat afleveren. Dat terwijl er voor getekend moest worden voor ontvangst. ( Maar dat doen ze zeker zelf, als er maar wat staat). Bij dat huis stond gewoon nog veel meer, waar ze op een makkelijke manier van af wilde. EN DAT WE GEWOON THUIS ZIJN TOEN T BEZORGD MOEST WORDEN. Met DHL OOK AL EEN Paar KEER CONTACT OPGENOMEN . Maar dat helpt niet je blijft die zelfde personen, met gebrek aan manieren gewoon zien .

Mooie, goede passende helm

Op de website is makkelijk te vinden welke helm waarvoor geschikt is. Duidelijke maattabellen. Snelle levering in stevige, goede doos.

Goede ervaring

Goede functionele helm erg handig dat je de zonnebril kunt uitklappen. Wel een maat groter besteld. Snel geleverd

volgende keer weer

perfect en heel fijn dat erbij stond dat mijn helm klein uitviel

Tevreden!

Snelle levering, helm is goed tot zover. Zonnenvizier leek heel licht maar dimt felle zonlicht (niet recht inkijken natuurlijk) goed. Gewone vizier gaat wel best zwaar met verstellen maar zal op ten duur wel wat veranderen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam