Good looking helmet

Helm is licht in gewicht en compleet. Advies om bij twijfel een maat groter te bestellen klopt. Helm maat valt idd klein.

Op tijd geleverd goed produkt

Gewoon uitstekend geen beslagen vizier meer

Mooie stevige scooter hoes voor een kleine prijs!

Mooie hoes dit echt perfect past! Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

prodcut te klein

helm is te klein... en moeten de retour kosten zelf betalen.... slaat gewoon helemaal nergens op.....

Super snel geleverd

Top aanbeveling

Zeer positief

Bestellen ging eenvoudig, maten van je hoofd, keuze maken en bestellen. Bezorging ging zeer snel. En met achteraf betalen verliep het perfect. Dikke duim

Gewoon prima zowel helm als online store

Prima ervaring. Helm kwam op tijd. Alleen klantenservice is alleen maar via mail te bereiken. Maar ook vanuit klantenservice reactie gehad. Dus daarom een prima online shop.

Gekregen, wat besteld is. Opmerkelijk was wel, dat bezorging al zou plaats vinden VOOR ik besteld had……

Formitasche service.

Formitastische service.

Duidelijke maattabel Snelle verzending en degelijke helm voor niet al te duur

Snelle levering.

Snelle levering, goede pasvorm van de helm.

Fast Delivery

Fast and easy transaction. Highly recommended. Thank you!

Perfecte service en artikelen.

Nog niet ontvangen

Kan geen beoordeling schrijven produkt nog niet ontvangen Loopt onderzoek bij dhl waar mijn pakket is Is geen verwijt aan de verkoper maar aan dhl

Verschrikkelijk

Voor 23.59 besteld de volgende dag in huis. Is een enorme leugen, trap er niet in. Ik had speciaal hier besteld omdat ik dacht lekker snel mn helm te hebben voor het motor weekend met vrienden. Helm was nergens te bekennen in het post sorteer centrum ( nu ruim een week geleden) nu nog steeds niet. Contact gehad (kan alleen via de mail) moet nu nog 10 werkdagen wachten en dan pas gaan ze verder kijken wat ze kunnen doen. ( Zijn we dus een maand verder en nog steeds geen helm) Trap niet in de dropshipping scam.

Precies zoals verwacht

Precies zoals verwacht, goede pasvorm

Goed en niet duur

Ik had al een helm van Helmonline maar ik was gevallen met de e-bike en met mijn hoofd op de stoeprand. Er zat een hele deuk in mijn helm en heb daardoor een nieuwe moeten kopen maar de helm heeft me goed beschermd, omstanders zeiden: u bent met uw hoofd op de stoeprand gevallen, ik had niets gevoeld. Blij dat ik de helm ophad.

Snel geleverd degelijk product

Snel geleverd netjes op tijd en goede kwaliteit

Snel geleverd en conform bestelling

Bij het bestellen was het pakket er snel. Ik had uiteindelijk de verkeerde maat besteld, waardoor deze retour moest. Retourkosten kwamen wel voor eigen rekening. De nieuw bestelde maat was ook gelijk de volgende dag alweer geleverd! Kortom, een goede service.

snel en goed

Dit is wat je wilt; snel contact, goed advies en twee dagen later in huis.

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Maar gemeten met de maat diagram om de site, Helm besteld was de volgende dag al geleverd. Helm zit perfect heel erg blij mee.

Snel

Kwaliteit en prijs super Levering een drama, de transporteur had verzonnen om de helm (met doos) over de poort te gooien, belachelijk natuurlijk.

Mooie helm ,past perfect,snelle verzending

Mooie helm past goed ook volgens de maat tabel ,snelle levering.

Ziet er goed uit

Het is een mooi product en past goed , en snel gelevert

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam